Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen bűncselekmény fűződik...

Milyen bűncselekmény fűződik a Magyar Gárda nevéhez?

Figyelt kérdés
A ballibek válaszaira vagyok kíváncsi.
2012. szept. 21. 07:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%

*Úgy értem, nem értem, miért feszültségkeltő egyesek szemében a Gárda.

Előző voltam.

2012. szept. 22. 11:37
 22/26 bumbi02 ***** válasza:
0%

Egy hagyományörző egyesület miért köthető nyíltan egyetlen párthoz? Miért van az, hogy pártfüggő? Én jártam hagyományőrző lovagrendbe, ahol szó nem volt a politikáról. Mert nem arról szól a hagyományőrzés. Csókakőn szobrot "őriznek", "magyarkodnak", nem ez a hagyományőrzés.

És feszültségkeltő, mert a cigány problémára nem mutat megoldást, csak néha felvonulgat, és igen, szítja az ellentéteket. A felvonulásaival semmit nem old meg. Csak annyit, hogy sok cigány elkezd sírni, hogy nácik, meg fasiszták, meg hogy terrorizálják őket. Persze nincs igazuk, de ettől függetlenül a feszültség csak nő.

2012. szept. 22. 11:49
 23/26 A kérdező kommentje:

Gyöngyöspatán mégis sikert könyvelhettek el maguknak.

Juhász Oszkár lett a polgármester, aki a körmükre néz.

2012. szept. 22. 12:42
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

"Gyöngyöspatán mégis sikert könyvelhettek el maguknak.

Juhász Oszkár lett a polgármester, aki a körmükre néz."

Mi változott Gyöngyöspatán? Linkelnél pár nem Jobbikos vagy nem kurucos, tényszerű írást?

Ja és ott van Tiszavasvári ahol állítólag csodát tett a Jobbikos polgármester!

Amíg végül a saját párttársai is elhagyták mert nem bírtak együtt dolgozni vele! Most várják az új szavazást!

Szerintem hagyjuk a dumát hogy a Jobbik akkora fordulatot hozott! Pláne hogy a gárda bármit is változtatott!

Ha meg mindenki elégedett, majd Tiszavasváriban 80-90%-ot fog elérni és az bizonyíték lesz! Ha meg nem akkor ott kiderül!

Aki a kesznyéteni bácsikának segített az se jobbikos, se nem gárdás nem volt! nah pedig neki tényleg lehetett volna segíteni!

És mint máshol is írtam, akik a cigánybűnözés ellen VALÓBAN tesznek azok nagyrészt nem gárdisták! Hanem egyszerű polgárőrök akik járőröznek és védik a terményt, házakat, vagyont!

Egy fél napos felvonulással nem sokat érnek el az tuti...

És egy fél napos Hősök terei áldogálással szintén nem. Bár ott azért, a felvételek tanusága szerint, egy jót b.ziztak, k.rváztak, zs.dóztak!

Hát gratula!

Ennél többet nem is tettek eddig...

2012. szept. 22. 14:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Zoli, megtudhatnánk, hogy te mit tettél a magyarságért? Biztosra veszem, hogy a gárda legújabb tagja is magyarabb, mint te.
2012. okt. 6. 20:44
 26/26 bumbi02 ***** válasza:
0%
Ti beszéltek összefogásról, mikor szerintetek valaki lehet magyarabb a másiknál? És ha valaki nem is ért egyet a Gárdával, akkor az már kevésbé magyar?
2012. okt. 6. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!