Milyen bűncselekmény fűződik a Magyar Gárda nevéhez?
Nem vagyok ballib, de:
- félkatonai szervezet /az mi a fene?/;
- megfélemlítik a szegény dolgos romákat /nem tudnak lopni, rabolni, stb./;
- soha nem követtek el tettlegességet /Gyöngyöspatán mikor visszaköltöztek a cigányok, egyből felpofozott egy cigány nő egy magyar öregasszonyt/;
Na ezeket kellene cáfolnia mindenkinek, aki ellenzi a Magyar Gárdát!
Maga a létezése!
Ugyanis törvény tiltja!
És az nem megfélemlítés, ha egy tíz fős horda beleköt valakibe egy szál cigiért?
Arról minek nem beszélnek, hogy a gárdisták saját pénzből utaztak le az árvíz súlytotta területekre, hogy segítsenek.
Még egy mszp-s faluban is segítettek, mert nem a polgármestert, hanem az embereket nézték. A végén a polgármesternek is megváltozott a véleménye, mert gaz egyenruhás náciknak hitte őket.
És Gyöngyöspatára is azért mentek, mert hívták őket.
Tippelhettek, hogy kik szedtek hídpénzt azt öregektől, hogy átmehessenek rajta. Segítek, nem tibeti szerzetesek voltak.
"emberek megfélemlítése!"
Ezt kifejtenéd bővebben?!
"És az nem megfélemlítés, ha egy tíz fős horda beleköt valakibe egy szál cigiért?"
Dehogynem, de ez nem kötődik a gárdához, nem ez volt a kérdés.
"Arról minek nem beszélnek, hogy a gárdisták saját pénzből utaztak le az árvíz súlytotta területekre, hogy segítsenek."
Ez sem bűncselekmény.
Ez mind szép, de attól mégy a #2/5 Időpont ma 07:54 válasz pontos és kimerítő. Annyira, hogy hiába pontozták sokan le, minden további válasz csak felesleges szócséplés.
"A ballibek válaszaira vagyok kíváncsi."
Én nem vagyok ballib...
Ezek szerint nem érdekel a véleményem.
Rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!