Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen bűncselekmény fűződik...

Milyen bűncselekmény fűződik a Magyar Gárda nevéhez?

Figyelt kérdés
A ballibek válaszaira vagyok kíváncsi.
2012. szept. 21. 07:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg csak az fél, akinek van rá oka. Egyszer nem támadtak még a gárdisták dolgozó, de sima járókelő cigányra sem. No ezzel ellentétben mindennapos, hogy amolyan nem épp napon barnult egyének magyarokat ütnek, vágnak zaklatnak, egy szál cigiért, pénztárcájáért, értékeiért fényes nappal az utcán. És csak úgy érdekességképpen megemlíteném, hogy se én nem félek a gárdától, (magyar vagyok) de ismerek olyan romát is, aki meg mert állni a gárdától 1 méterre, és se ő nem ordított, dobálózott, sem a gárda nem verte meg. (más kérdés, hogy beszóltak neki) de ha te odaállnál egy 20 fős cigánycsorda/raj mellé, 5 perc múlva vagy menekülnél, vagy már rugdosnának, és az értékeidet szednék el. Csak ennyi különkbség. És én nagyszámú cigányt normálisan viselkedni még nem láttam. Egyedül meghúzzák magukat!
2012. szept. 21. 14:28
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Önbíráskodás?
2012. szept. 21. 14:30
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Ki mondta, hogy elkövettek bűncselekményt? Nem értem a kérdést. Nem azért vannak betiltva, mert bűnözők.
2012. szept. 21. 14:31
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem mondanám önbíráskodásnak, ugyanis, csak oda mentek, ahol az elkeseredett emberek segítséget kértek tőlük.
2012. szept. 21. 14:36
 15/26 Komplikato ***** válasza:
7%

"A Magyar Gárdát azért záratták be mert rájöttek, hogy ott ahol ők fellépnek a romabünőzők ellen ..."

Konkrét, bizonyítható és valós PÉLDÁT kérek ahol valóban felléptek és eredményre vezetett, nem ilyen vagy történt valami vagy nem, de odamentünk romát ijesztgetni dologra vagyok kíváncsi.

Csak mert anno egy önkéntes rendőr az TÉNYLEG fellépet a bűnözés ellen.

2012. szept. 21. 16:14
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"Konkrét, bizonyítható és valós PÉLDÁT kérek ahol valóban felléptek és eredményre vezetett,"

Na igen! Ilyen bizonyítékot én is kérnék mert ilyet eddig még sehol nem láttam!

magyarán hogy van értelme a felvonulásoknak és a még tovább hergelésnek!

Ja és a Hősök terére pl ki hívta őket és ott milyen romákat kellett helyre tenni?

2012. szept. 21. 16:25
 17/26 bumbi02 ***** válasza:
9%

Hiába pontoztátok le Zolit, pont megragadta a lényeget: semmit nem csinált a Gárda lényegében. Feleslegesnek tartom a betiltását amúgy, mert mint délutáni szakkör unatkozó 40-eseknek, és fiataloknak tökéletes, akik katonának nem mernek elmenni, mert ott kötelességek vannak, de itt meg masírozhatnak, és olyan mintha Counter Strikeoznának...

Az árvizes témát meg már hagyjuk. Egyedül a propagálás miatt volt ott a Gárda az árvíznél. Tudod, a Gárdán kívül még elég sokan voltak ott zsákot pakolni, csak tőlük nem hallod ezt minden nap háromszor is. Mert ők lehet nem azért mentek ki, hogy hú de jól fog majd mutatni médiában. Én se hirdetem minden fórumon ha adakozok, vagy segítek rászorulókon, mert nem azért teszem.

2012. szept. 21. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

,, Egyedül a propagálás miatt volt ott a Gárda az árvíznél."

Érdekes, az én fejemben ez meg sem fordult, mégis kint voltam több társammal együtt. Sőt, egyetlen kamerás/fényképezőgépes emberrel nem találkoztam 2010 júniusában Felsőzsolcán. De te tudod...

2012. szept. 22. 00:04
 19/26 bumbi02 ***** válasza:
0%
Ennek ellenére akárhányszor előjön a Gárda téma, első válasz: ott voltunk ám az árvíznél!! Nekem konkrét bajom nincs a Gárdával, engem nem zavar, ahogy az se zavar, ha Roma Gárda alakul. Ha valakinek erre van ideje, hogy szabadidőben játssza a katonát, meg avatgasson, felvonuljon, akkor tegye azt. Én szabadidőmben inkább pihenek, kirándulok, élek a hobbijaimnak, minthogy ünnepélyes keretek közt szítsam a feszültséget. Örülök hogy sokaknak ilyen jól megy, hogy erre is van idejük.
2012. szept. 22. 00:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, hogy egy félkatonai hagyományőrző szervezet miért szít feszültséget. Egyesek szemében a lovasíjászok, huszárok, stb. is feszültséget szítanak (mert nehogy azt hidd ám, hogy a cigányok sosem támadnak ilyenekre is), csak a Gárda elég nagy és ismert szervezet volt ahhoz, hogy mindenki ismerje őket, ezért könnyebb volt a lejáratás is.
2012. szept. 22. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!