Miért nem szeretik egymást a magyarok és a zsidók, amikor mentalitásukban, életstílusukban testvérnépek?
"Sok embernek például az állandó holokausztozással van tele a hócipője"
Csak szólok hogy itt a GYK-n a holokausztos kérdések és a youtube-on a holokauszttal kapcsolatos videók 99%-át nem a zsidók töltik föl hanem pont az antiszemiták!
Ha az antiszemiták 1 hónapig szóba sem hoznák a holokausztot akkor hirtelen kiderülne hogy a jó fene se foglalkozna vele!
Ők azok akik fenntartják a témát!
Szóval a szélsőjobb ebből a szempontból szerintem piszok álszent mert a holokauszt témát ők tartják csak felszinen! Senki más!!!!!
De aki nem hiszi az csak olvasgasson híreket!
A holokauszt megemlékezések tizedrangú cikkek és alig olvassák! A holokausztot felhozó cikkek(kurucon vagy máshol) egyszerűen már a csapból is ők folynak!
Kedves szélsőjobb!!
Abba kéne már hagyni a holokausztos témákat és akkor a franc se folgalkozna vele!!!!
Gárdonyi Géza jobban megfogalmazta a lényeget nálam, ezért őt idézem.
"A zsidósággal szemben azt a hibát követjük el, hogy azt követeljük tőle: ne legyen zsidó.
Az emberi faj tökéletesedésének plánuma isteni plánum mely megismerhető a népfajok különvérüségéről és különnyelvüségéről is. Ha egy-nyelv és egy-nemzet volna a világon, a szellemi vezetők egyféle virágai volnának annak a nemzetnek. A német filozofusok és Goethe nem kelhettek olasz ágyból, s az olasz festők és szobrászok ha porosz anyától és apától származtak volna stb.
Ahogy az egyes ember a születése előtt való kilenc hónap folyamán évmilliók grádusain halad végig, születése után pedig ha eléri a lelki fejlődés legmagasabb fokát, a mindeneket átölelő altruista ember fokára jut, - épp igy a nemzetek is. - Már most hogy a zsidóság nehezebben bír feljebb jutni a lelkiség grádusain, néha sulyossá válik helyzete.
A zsidó baj nálunk azért is megoldhatatlan, mert a rossz zsidók ellen küzdve bántjuk a jó zsidókat is, akik szívükben már magyarok és megkereszteletlenül is keresztények.
Vagyis: benne van már az európai népek etikai egységében.
Viszont meg, ha ezekre való tekintettel foglalkozunk a zsidó kérdéssel, a rossz zsidók
(az idegenséget fentartó mások elszegényítésével gazdagodásra törő, kereszténygyülölő zsidók) tovább-hatalmasodnak és rontanak bennünket. A kettőt elválasztani nem lehet, mert a vallásuk egybeköti őket...
A baj tehát csak ugy orvosolható, ha a jó zsidók maguk kívánják.
Akkor maguk különödnek el a rosszaktól és ők találják meg majd legjobban a módját is,
- hogyan indittassék ismét haza a babiloni 40 ezer."
(Gárdonyi Géza)
Kedves 17-es:
Tehát azt mondod ne legyenek még olyan sorozatok sem amik a 1930-1945-ig tartó Németországot mutatják be???
Mi van??
Tehát úgy ahogy van töröljük ki a történelemkönyvből????
És akkor az össze 2. VH-s filmet ami a harcokról szól azt is?? és töröljük ki a történelemkönyvekből?
Minek?
Azért ne ess már át a ló túlsó oldalára!
Nehogy már szentségtörés legyen megemlíteni mondjuk Rommelt vagy a partraszállást!!
A holokauszt felemlegetéséről volt szó! és hogy minek hozzák fel ezt a témát állandóan!
És a szélsőjobbosok azt állítják hogy ők soha fel se hozzák csak mindig a zsidók! Ami egyértelműen egy ordas nagy hazugság!!!
De mondom, nézegesd végig az itt feltett kérdéseket. Egy normális kérdés mellé találsz 20 másikat ami felháborodik hogy miért hozzák fel állandóan a holokauszt témát...
1200-1945 között lehetett a zsidókat nem szeretni
1945-1989 között "nem illet" zsidózni
1989 után tilos a zsidókat utálni, törvénybe iktatták hogy mit gondolhatsz róluk, az életükről '40-'45 között
? 2013 talán kötelezően (törvénybe foglalják hogy) szeretni kell majd őket?
"Hogy is van ez? "
Ha nem vagy képes elolvasni az írásomat amiben tökéletesen megválaszolom a kérdésem akkor miről beszéljünk?
Most azt nem is említve hogy te MINDENBEN csak a zsidó kérdést látod!
Ha Rommel harcol az is a zsidókkal van szerinted összefüggésben, ha a német gazdaságról beszélünk az is csak a zsidókról szól!
Nem értem hogy lehet ilyen egyoldalúan szemlélni a világot hogy lassan már a szellentés okai is a zsidók!
Félelmetes!
"A 12-es válaszoló személyében az ordas mélysötétség is megérkezett. Én kérek elnézést, a magyarok nevében."
Ugyan áruld már el, hogy milyen jogon minősítesz ilyen alpári módon, amiért leírtam, hogy szerintem sok ember miért nem szereti a zsidókat?
@zoli7980-nak
Nézd meg ezeket a "dokumentum" filmeket, és azután mondj véleményt. Én már láttam egy párat: mindegyik a holokausztra és a zsidókra van kiélezve.
Ha egy világ vett részt a háborúban, ha a zsidó halottak aránya mondjuk 2% a teljes halottak arányából, akkor miért 20%-a szól adott filmből a zsidókról? Vagy ahogy írtad: "Ha Rommel harcol" akkor miért kell a filmbe beletűzdelni egy-két deportálást, lágert...stb?
"Most azt nem is említve hogy te MINDENBEN csak a zsidó kérdést látod! "
Ez így nem állja meg a helyét: van amiben az orosz, van amiben a kínai, van amiben a német, van amiben a cigány, és van amiben a zsidó kérdést látom.
Azt a tényt, hogy a csapból is a holokauszt folyik légy szíves ne az én rovásomra írd, hiszen nem vagyok sem az MTV igazgatója, sem az MR műsorszerkesztője, de még a nevezett Nat. Geo. se nem tartozik a családom tulajdonába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!