Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik egymást a...

Miért nem szeretik egymást a magyarok és a zsidók, amikor mentalitásukban, életstílusukban testvérnépek?

Figyelt kérdés
Mindkét nép egy kis lélekszámú kultúra egy idegen többségi társadalomban, akiket nem szeret ez a többségi társadalom, mert okosabbak és életrevalóbbak, mint a többségi társadalom tagjai.

2012. szept. 12. 00:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
20%
Nem csak a magyarok nem szeretik a zsidókat. Elég sokan szidják őket. Sok embernek például az állandó holokausztozással van tele a hócipője, eltelt azóta majdnem 70 év, hagyjuk már...
2012. szept. 12. 10:24
 12/36 anonim ***** válasza:
77%

"Sok embernek például az állandó holokausztozással van tele a hócipője"

Csak szólok hogy itt a GYK-n a holokausztos kérdések és a youtube-on a holokauszttal kapcsolatos videók 99%-át nem a zsidók töltik föl hanem pont az antiszemiták!

Ha az antiszemiták 1 hónapig szóba sem hoznák a holokausztot akkor hirtelen kiderülne hogy a jó fene se foglalkozna vele!

Ők azok akik fenntartják a témát!

Szóval a szélsőjobb ebből a szempontból szerintem piszok álszent mert a holokauszt témát ők tartják csak felszinen! Senki más!!!!!

De aki nem hiszi az csak olvasgasson híreket!

A holokauszt megemlékezések tizedrangú cikkek és alig olvassák! A holokausztot felhozó cikkek(kurucon vagy máshol) egyszerűen már a csapból is ők folynak!

Kedves szélsőjobb!!

Abba kéne már hagyni a holokausztos témákat és akkor a franc se folgalkozna vele!!!!

2012. szept. 12. 10:53
 13/36 anonim ***** válasza:
83%

Gárdonyi Géza jobban megfogalmazta a lényeget nálam, ezért őt idézem.

"A zsidósággal szemben azt a hibát követjük el, hogy azt követeljük tőle: ne legyen zsidó.

Az emberi faj tökéletesedésének plánuma isteni plánum mely megismerhető a népfajok különvérüségéről és különnyelvüségéről is. Ha egy-nyelv és egy-nemzet volna a világon, a szellemi vezetők egyféle virágai volnának annak a nemzetnek. A német filozofusok és Goethe nem kelhettek olasz ágyból, s az olasz festők és szobrászok ha porosz anyától és apától származtak volna stb.

Ahogy az egyes ember a születése előtt való kilenc hónap folyamán évmilliók grádusain halad végig, születése után pedig ha eléri a lelki fejlődés legmagasabb fokát, a mindeneket átölelő altruista ember fokára jut, - épp igy a nemzetek is. - Már most hogy a zsidóság nehezebben bír feljebb jutni a lelkiség grádusain, néha sulyossá válik helyzete.

A zsidó baj nálunk azért is megoldhatatlan, mert a rossz zsidók ellen küzdve bántjuk a jó zsidókat is, akik szívükben már magyarok és megkereszteletlenül is keresztények.

Vagyis: benne van már az európai népek etikai egységében.

Viszont meg, ha ezekre való tekintettel foglalkozunk a zsidó kérdéssel, a rossz zsidók

(az idegenséget fentartó mások elszegényítésével gazdagodásra törő, kereszténygyülölő zsidók) tovább-hatalmasodnak és rontanak bennünket. A kettőt elválasztani nem lehet, mert a vallásuk egybeköti őket...

A baj tehát csak ugy orvosolható, ha a jó zsidók maguk kívánják.

Akkor maguk különödnek el a rosszaktól és ők találják meg majd legjobban a módját is,

- hogyan indittassék ismét haza a babiloni 40 ezer."

(Gárdonyi Géza)

2012. szept. 12. 11:09
 14/36 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 17-es:

Tehát azt mondod ne legyenek még olyan sorozatok sem amik a 1930-1945-ig tartó Németországot mutatják be???

Mi van??

Tehát úgy ahogy van töröljük ki a történelemkönyvből????

És akkor az össze 2. VH-s filmet ami a harcokról szól azt is?? és töröljük ki a történelemkönyvekből?

Minek?

Azért ne ess már át a ló túlsó oldalára!

Nehogy már szentségtörés legyen megemlíteni mondjuk Rommelt vagy a partraszállást!!

A holokauszt felemlegetéséről volt szó! és hogy minek hozzák fel ezt a témát állandóan!

És a szélsőjobbosok azt állítják hogy ők soha fel se hozzák csak mindig a zsidók! Ami egyértelműen egy ordas nagy hazugság!!!

De mondom, nézegesd végig az itt feltett kérdéseket. Egy normális kérdés mellé találsz 20 másikat ami felháborodik hogy miért hozzák fel állandóan a holokauszt témát...

2012. szept. 12. 11:56
 15/36 anonim ***** válasza:
21%

1200-1945 között lehetett a zsidókat nem szeretni

1945-1989 között "nem illet" zsidózni

1989 után tilos a zsidókat utálni, törvénybe iktatták hogy mit gondolhatsz róluk, az életükről '40-'45 között

? 2013 talán kötelezően (törvénybe foglalják hogy) szeretni kell majd őket?

2012. szept. 12. 12:46
 16/36 anonim ***** válasza:
73%

"Hogy is van ez? "

Ha nem vagy képes elolvasni az írásomat amiben tökéletesen megválaszolom a kérdésem akkor miről beszéljünk?

Most azt nem is említve hogy te MINDENBEN csak a zsidó kérdést látod!

Ha Rommel harcol az is a zsidókkal van szerinted összefüggésben, ha a német gazdaságról beszélünk az is csak a zsidókról szól!

Nem értem hogy lehet ilyen egyoldalúan szemlélni a világot hogy lassan már a szellentés okai is a zsidók!

Félelmetes!

2012. szept. 12. 13:02
 17/36 anonim ***** válasza:
74%

"A 12-es válaszoló személyében az ordas mélysötétség is megérkezett. Én kérek elnézést, a magyarok nevében."

Ugyan áruld már el, hogy milyen jogon minősítesz ilyen alpári módon, amiért leírtam, hogy szerintem sok ember miért nem szereti a zsidókat?

2012. szept. 12. 13:28
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 23-as 73%-os, nem neked szólt. Én írtam azt egy minősíthetetlen, undorító megjegyzésre, amit azóta töröltek. Innen a félreértés.
2012. szept. 12. 13:31
 19/36 anonim ***** válasza:
32%

@zoli7980-nak

Nézd meg ezeket a "dokumentum" filmeket, és azután mondj véleményt. Én már láttam egy párat: mindegyik a holokausztra és a zsidókra van kiélezve.

Ha egy világ vett részt a háborúban, ha a zsidó halottak aránya mondjuk 2% a teljes halottak arányából, akkor miért 20%-a szól adott filmből a zsidókról? Vagy ahogy írtad: "Ha Rommel harcol" akkor miért kell a filmbe beletűzdelni egy-két deportálást, lágert...stb?

"Most azt nem is említve hogy te MINDENBEN csak a zsidó kérdést látod! "

Ez így nem állja meg a helyét: van amiben az orosz, van amiben a kínai, van amiben a német, van amiben a cigány, és van amiben a zsidó kérdést látom.

Azt a tényt, hogy a csapból is a holokauszt folyik légy szíves ne az én rovásomra írd, hiszen nem vagyok sem az MTV igazgatója, sem az MR műsorszerkesztője, de még a nevezett Nat. Geo. se nem tartozik a családom tulajdonába.

2012. szept. 12. 13:43
 20/36 anonim ***** válasza:
71%
Tulajdonképpen sohasem értettem, hogy miért éppen a zsidók ilyen nagy nemzeti célpont. Amikor az USA-ban éltem, ott nagy tömegek éltek ortodox zsidóként kedvük szerint, hosszú pajesszal, kalapban, fekete kabátban, senkinek semmi baja nem volt ezzel. Az iskolában sem rezzent egy arcvonása sem a nőnek, aki kiadta az ételt, hogy a soron következő zsidógyereknek kóser kaját adjon! Melyik iskolában lehetne ezt nálunk?? De továbbgondolva, mit utálnék rajtuk? Általában, akiket ismertem, mind tiszta, ápolt, kellemes ember volt, és intelligens. A Facebook-on szerintem az ismerőseim kb. negyede zsidó. Kifejezetten értelmes képet mutatnak, abszolút kifinomult ízlésük van. Megjegyezném, hogy annyi más kevésbé vonzó nációt láttam már, hogy én nem tudtam azonosulni az itt népszokássá vált zsidóutálattal.
2012. szept. 12. 13:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!