Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek az EP választások eredményével?

Figyelt kérdés
Inkább örültök neki, vagy sem?

tegnapelőtt 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

A két csajt, aki tényleg dolgozott kint, azok nem jutottak be, de a náci párt jelöltje, akinek a nevét, szerintem még a párt elnöke sem ismeri, azok persze bejutottak 1 fővel.

Tragédia.

tegnapelőtt 12:29
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

Igen, sajnos jóravaló, kiváló politikusok estek ki - és túl sok sz.r maradt bent.

Viszont ha a pártok és nem az egyének szintjén nézem, örülök, hogy gyengült a Fidesz és a DK is és legalább nem erősödött semmit a Mihasznák Borzalom!

Viszont a Tisza még zsákbamacska a számomra. Ami pozitívuma, hogy belépett a Néppártba, így végre újra van magyar érdekképviselet Európa vezető pártcsaládjában!

tegnapelőtt 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Örülök, hogy a hazaáruló Momentum megsemmisült.
tegnapelőtt 12:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Engem zavar, hogy 30%-ot elért ez a Magyar. Pedig ez egy nőgyűlölő fickó. Bunkó, agresszív személyiség. Lehallgató uraság... És feláll szónokolni, öltöny-zakóban, és hanyatt esik neki mindenki.... Úgy, hogy 15 évig a Nert szolgálta! Eszem-f@szom... Gyurcsány úgy tűnik lejárt szavatosságú étek, bár a 8% nem túl sok. Nácik is lehetőleg szép lassan elsüllyednek. Fideszből is elegem van már, meghasonultak önmagukkal, álszentek és képmutatóak.. Egy Márki Zay-Vona tandem vezette országban szívesen élnék, lenne egy MMM-2RK-Momentum-Kutyapárt koalíció, egy Polgári-Liberális nagykoalíció. Sajnos azonban csak a szarra van igény ebben az országban...
tegnapelőtt 12:34
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
#4 Hát, nekem meg leginkább fideszes trollnak tűnsz, aki megpróbál függetlennek látszani. Egy az egyben a hazug fideszes propagandát büfögöd vissza Magyarról.
tegnapelőtt 12:40
 6/17 A kérdező kommentje:
5# Nem vagyok Fideszes. Liberális vagyok. A Fidesz nekem túl kirekesztő, Európa-ellenes (EU ellenes) Szívem megszakad, hogy Donáth Anna, és Cseh Katalin kiesett, okos, intelligens hölgyek, nagyon sokat dolgoztak az EP-ben. Igazi liberálisok. Márki Zay, és Vona is szerintem nagyon alkalmasak lennének miniszterelnöknek, akik hisznek a polgári éthoszban. A Kutyák pedig mindig is szimpatikusak voltak. A Momentum áll legközelebb a szívemhez, mert liberalisnak tartom magam.
tegnapelőtt 12:47
 7/17 A kérdező kommentje:
5# Figyelj.. Napi szinten követem a politikát. Nem, nem a fideszes médiát. Sőt, nagyrészt ellenzéki műsorokból tájékozódom, ATV, Telex, Partizán, Szélsőközép, Csatt, Kötöttfogás, Öt stb.. Néha Origo. Ennyi... És nem lehet Fideszességgel vádolni. Engem zavar a képmutatásuk, hogy kirekesztőek, rasszisták homofóbok. Próbálom rövidre.. Az aggályaim a Tiszával kapcsolatban: Magyar még egy tavalyi Puzséri interjúban elhatárolódott az Európai Egyesült Államok gondolatától. Az orosz-ukrán kérdésben is azt hiszem egyszer a Fidesszel szavazott az ukránok támogatása ELLEN. A határkerìtést meghagyná. Melegekkel szemben is félek, hogy nem lenne sokkal engedékenyebb, mint a Fidesz. Illetve Magyar személyisége megrémiszt. Megrémiszt, mert félek, nem elég demokrata. Egy demokratának tűrnie kell a kritikákat. A DK szimpi lenne, csak hát... GYÚÚCSÁNY... A Momentumért viszont vérzik a szívem!!! Egy nagyon jó kezdeményezés lett volna, a 2 hölgyet is nagyon sajnálom. MZP-Vona szintén szimpi duó.
tegnapelőtt 12:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Fideszes. Nem tetszik, hogy kirekesztőek, képmutatóak, EU-ellenesek, és piszkálják a melegeket.
tegnapelőtt 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

#4 Az nem baj, ha neked is van véleményed, kérdező, de ha felteszel egy kérdést, amiben LÁTSZÓLAG mások véleményére vagy kíváncsi, akkor FOGADD IS EL a tiedtől különböző véleményeket!

És pláne ne pontozd le!

Ha monologizálni akarsz, állj be a tükör elé és beszélgessél tartalmasan magaddal!

Ha mások véleményére vagy kíváncsi, akkor viszont fogadd is el!

tegnapelőtt 13:33
 10/17 A kérdező kommentje:
Még van 1 év, addig sok víz lefolyik a Dunán, Tiszán.. Várom a véleményeket, nem kötelező velem egyetérteni.
tegnapelőtt 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!