Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire vagytok elégedettek...

Mennyire vagytok elégedettek az EP választások eredményével?

Figyelt kérdés
Inkább örültök neki, vagy sem?

febr. 18. 12:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9# Én csak a saját álláspontomat írtam le. Nem baj, ha nem értesz velem egyet.
febr. 18. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Engem mindig elgondolkodtat, hogy vajon hogyan lehetséges utálni annyira Magyar Pétert, hogy ne inkább a Fidesz rablóbandát akard még tovább látni hatalmon?

Ezt se a DK-soknál, se a régi roncsellenzéki embereknél nem értettem meg soha. A "lehallgatás" meg a Dunába vágott telefon most komolyan egy szinten van azzal, hogy immár billió forint felett rabolnak, az EU legszegényebb országává tesznek minket?

febr. 18. 13:51
 13/17 anonim ***** válasza:

12, szerintem félreérted. Akiket zavar Magyar Péter, az nem utálja és nem az érdekli, hogy mit csinált azóta, mióta fényrelépett. Engem legalábbis az érdekel, hogy mit csinált azelőtt, vagy mit nem csinált.

Én azért nem fogok rászavazni, mert ennyi erővel, Szijjártóra, vagy magára 0rbánra is leszavazhatnék, aki megigéri, hogy istibizti jó lesz innentől.

Nem.

febr. 18. 13:54
 14/17 A kérdező kommentje:
A roncsellenzék kicsit sértő megfogalmazás. De mondjuk Gyurcsányt én sem akarnám vissza. 15 évig Magyar is résztvett a lopásban.. Bennfentes kereskedés, Diákhitel központ.. És akkor még a Nerben volt. Meg amúgyis liberálisnak vallom magam, így leginkább a Momentum áll közel hozzám, meg akiket fent leírtam. És igen: Magyar személyétől nem nagyon tudok elvonatkoztatni.. Én azt látom az 01G-koalíciónál, hogy mindegy, hogy ki, csak vesszen az Orbán...
febr. 18. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Momentán a Momentum elnyerte méltó büntetését...ez a legjobb benne!
febr. 18. 14:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Én egy polgári-liberális Magyarországot szeretnék. A baj csak az, hogy szerintem én ezzel kisebbségben vagyok.
febr. 18. 14:19
 17/17 kürtőskalácska ***** válasza:
61%

Annak örültem volna ha a kutyák bekerülnek.

De annak én is örülök,hogy a Momentum kiesett.

Mit értesz polgári-liberális alatt?

febr. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!