Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik egymást a...

Miért nem szeretik egymást a magyarok és a zsidók, amikor mentalitásukban, életstílusukban testvérnépek?

Figyelt kérdés
Mindkét nép egy kis lélekszámú kultúra egy idegen többségi társadalomban, akiket nem szeret ez a többségi társadalom, mert okosabbak és életrevalóbbak, mint a többségi társadalom tagjai.

2012. szept. 12. 00:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
6%

Ja, igen, még a válaszhoz, mérgemben majd elfeledtem:

Túlzás, hogy "testvérnépek", bár értem, mire gondoltál, kérdezô.

Viszont a két nép történelmében - kb 2000 év eltolással - található némi párhuzam. ( Államalapítás után egy darqabig fejlôdés, majd reccs: ott Asszirok, itt tatárjárás, aztán megint fejlôdés, majd megint... ott Babilon, itt Mohács és törökök, aztán már se ott se itt ne állt vissza a szuverénítás, itt Rákóczi, majd '48-49, ott Makabeus szabharc ( ie 168 - ie 139 ), aminek végén kb 75 évig ismét függetl királyság, itt az 1. vh után nem egész 20 év nagyjából függetlenség ( Horthy ). Kb ennyi a párhuzam, reméljük a folytatásban már nem lesz ...

2012. szept. 13. 06:27
 32/36 rorando válasza:
17%

A Zsidókat azért utálják sokan mert még mindig az a régi kép él bennük amit Hitler alakított ki róluk:

-Pénzéhesek

-Kapzsik

-Nem törődnek senkivel magukon kívül meg effajta baromságok

Meg aztán ugye ott vannak a szélsőjobbosok is akik meg még uszítják is az embereket ellenük. Nekem semmi bajom velük ők ugyanolyan emberek mint mint mi vagyunk csakhát ugye fél évszázada be lettek állítva bűnbakoknak. A Magyarság meg amúgyis olyan hogy inkább piszkálja a másikat minden kis apróság miatt szóval ez is egy ok lehet.

Ja van erről egy jó film,ha érdekel nézzétek meg :

[link]

2012. szept. 14. 18:37
 33/36 anonim ***** válasza:
85%

"Magyarság meg amúgyis olyan hogy inkább piszkálja a másikat minden kis apróság miatt szóval ez is egy ok lehet."

Ezzel a kijelentéseddel megbélyegzel egy egész nemzetet.

Szerinted ha valaki a zsidókra azt mondja, hogy pénzéhes, az rasszista. Ez nem rasszizmus?

Hogy is van ez?

Benned ki alakította ki azt a képet, hogy ilyen negatív módon gondolkodj a magyarságról?

Szélsőjobb? Sztálin? Otthonról hoztad?

Sikertelen vagy az életben és bűnbakot látsz a sikeres magyarokban?

(ezek a szokásos klisék)

2012. szept. 14. 21:32
 34/36 rorando válasza:

Egyik sem! Inkább úgy mondom tapasztalatból tudom. Tudom ez gyerekesen hangzik de ez van. Hiszen valljuk be a legtöbb nemzet olyan hogy csak az a jó ami náluk van és a többi nemzet csak szemetet gyárt.

Nem keresek bűnbakot engem annyira sem érdekelnek ezek a dolgok hogy beszéljek róluk.Ráadásul csak nagyon kevés igazán sikeres magyar ember van mivel nem tartoznak oda az olyanok mint a Győzike meg a hozzá hasonló trágyacelebecskék akik nem bírnak meglenni ha 2 percig nem szerepelnek a TV-ben. Persze büszke vagyok az Íroinkra meg a többire de belőlük kevés van. A Politikusokról nem is beszélve!

Én nem akartam megbélyegezni senkit,egyszerüen csak ez jutott eszembe de persze az olyanokan mint te nagy felhajtást kell ebből csinálni. Úgy tudom szólásszabadság van ha nem tetszik a véleményem akkor ne olvasd.

2012. szept. 22. 20:48
 35/36 anonim ***** válasza:
96%

Nem ismered fel az iróniát... :)

A kettős mércére próbáltam rávilágítani.

Ha jól értelmezem az antifa doktrinát: soha, semmikor egyetlen egy fránya, parányi jelzőt (kivéve ha überpozitív) nem lehet a zsidó szó mellé/elő illeszteni (mert rögtön lecsap az antifa-kommandó).

Nomármost, ha következetesek vagyunk, úgy egyetlen egy népcsoportra (magyarra, zsidóra, pápuára) sem lehet soha egyetlen jó/rossz szót sem szólni! Ellenkező esetben felmerül a diszkrimináció.

Akiket te lerasszistázol, nem hitler propaganda-kiadványaiból tájékozódnak pl. a cigánykérdésről, hanem

"Inkább úgy mondom tapasztalatból tudom.".

Sokan tagadják a nemzetkarakter létét.

Általában minden karakternek vannak olyan ismérvei, ami mások számára ellenszenvesnek tűnik.

Ennyi, meg egy bambi.

A karakter is változik a történelem során, egy nép sorsát eldönti, melyik irányba változik.

Nálunk ott volt a keresztény hitre való áttérés, ami szvsz megmaradásunkat biztosította.

Ha a zsidók is áttérnek (erre számtalan lehetőségük volt, de sajnos mindig rossz ideológusok befolyása alá kerültek), lehet, hogy már ezer éves országuk lenne Európában.

2012. szept. 23. 19:43
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Crisopher, ezek után téged legfeljebb növénynek lehet tekinteni.
2012. szept. 24. 13:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!