Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter és a Tisza viszi...

Magyar Péter és a Tisza viszi tovább a régi (2010 előtti) fidesz vonalat?

Figyelt kérdés
A fidesz nem ilyen volt régen, úgy tűnik a Tisza egy jobbközép de inkább középen álló, nemzeti, szabad, békés unióban lévő országot akar.

#politika #állam #unió #tisza párt tisztelet és szabadság pártja
tegnapelőtt 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Hát, nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy az Mszp-Szdsz vonalat vinnék tovább. De valójában a jó ég tudhatja, hogy mit akarnak, jobb is szerintem, ha nem tudjuk meg élesben.

Az elején még azt is mondta, hogy nem szeretne politikus meg ep-képviselő lenni, és azt, hogy Rogánék helikopterrel fognak elmenekülni az országból.

tegnapelőtt 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Vigye tovább nyugodtan, csak országrablás és pedofília nélkül. Nem az a baj a Fidesszel sem, amiben régen hitt, hanem az, hogy az egész egy családi maffiavállalkozás és semmi köze az értékekhez.
tegnapelőtt 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Így van az utolsó mondatod nagyon helytálló. Amit most csinálnak az már tűrhetetlen, és túl megy minden határon, pedig 4 szavazásból 3x fideszre szavaztam eddig (legutóbb is)
tegnapelőtt 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Régebben Fidesz szavazók voltunk, emlékszem apámmal még voltunk egyszer Orbán beszédjén is.Na ez elég rég volt, a gyurcsányi időkben. (Anyám mindig is baloldali volt.) Apám 2010-ben a változás reményében szavazott a Fideszre. Már nem emlékszem, de szerintem az volt az utolsó alkalom, mikor a Fideszre szavazott. 2014-ben, 2018-ban a Jobbikra, 2022-ben az Összefogásra, jövőre pedig biztosan a Tiszára fog majd. Az hogy milyenek lesznek kormányon, majd kiderül, de rosszabb nem lehet a Fidesznél. Nagyon remélem, ha már néhány pontját betartják Magyarék, akkor egy jobb világ jön.
tegnapelőtt 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Ők manfréd véber-féle liberális woke vonalat viszok tovább. Amikor nyugaton már kimegy, akkor jön be ide 😂😂
tegnapelőtt 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Ez a pasi stílusra dettó Jakab Péter, csak Gucci öltönyben, Armani zakóban, a parizert meg lecserélte banánra.
tegnapelőtt 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!