Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Magyar Péterrő...

Mi a véleményed Magyar Péterről az elmúlt néhány nap eseményeinek ismeretében? Változott / Nem változott a véleményed róla?

Figyelt kérdés

febr. 17. 22:58
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
73%

Ez a beszéde kifejezetten tetszett: https://www.youtube.com/watch?v=r4WTKvCuBHo

Igazából nem változott a véleményem. Eddig is ezt a szinten hozta.

febr. 17. 23:00
 2/38 anonim ***** válasza:
38%
Változatlanul egy beteg pszichéjű, gátlástalan, hazaáruló bűnözőnek tsrtom
febr. 17. 23:00
 3/38 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanúgy nem szimpatikus.
febr. 17. 23:03
 4/38 anonim ***** válasza:
64%
Engem meggyozott arrol, hogy tenyleg nem csak egy one man show, alakul ez a part, vannak szakertok, es olyan temak amik az egesz orszagot erintik. Szerintem jol szerepelt Magyar Peter a partizanban is, jo volt a beszede a konferencian is.
febr. 17. 23:05
 5/38 anonim ***** válasza:
58%
Bekerül a magyar történelem könyvekbe, úgy fogják említeni 100 év múlva, nagy építő, aki megmentette hazáját a rákos daganatoktól, hogy tovább nőjön
febr. 17. 23:06
 6/38 A kérdező kommentje:
#2: miért/mitől hazaáruló?
febr. 17. 23:06
 7/38 anonim ***** válasza:
55%
6) a kettes fideszes. Csak hozta a szintet
febr. 17. 23:07
 8/38 anonim ***** válasza:
43%

Én naív csodálkozást vélek felfedezni annak kapcsán ahogy kerülnek elő a nevek a kalapból és épül a tisza politikai stábja.

Mit várnak a választók ? Az ismeretlen, a civil életből jelentkező politikus jelölteket megeszi a fidesz média reggelire.

Libsikkel remélem nem fog közösködni. Maradnak azok akik megcsömörlöttek a fidesz korrupt világától de már van rutinjuk a politikában.

Az elején nem ezt ígérte. Rutintalan volt.

febr. 17. 23:08
 9/38 anonim ***** válasza:
88%
Várjunk még a végén megjelenik a Tisza pártban a volt neje is, meg a Novák Kati. Na akkor szerintem nemcsak a Tiszások, de még a Fideszesek is össze lennének zavarodva :D
febr. 17. 23:11
 10/38 anonim ***** válasza:
34%

Azok ketten még fiatalok. 1-2 év háttérmunka után visszatérnek az első vonalba. A választói emlékezet kb. fél év.

febr. 17. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!