Megírta már néhány ismertebb magyar értelmiségi Donald Trumpnak és Elon Musknak, hogy miféle rendszert épített ki Orbán Viktor itt Magyarországon?
És ha te alaposabban ismernéd a hazai viszonyokat akkor is ugyanazt gondolnád mint most? :D
Trump és Musk is ilyen lejárató kampányok kereszttüzében áll már évek óta, szóval attól hogy valakik írnak egy megható levelet arról, hogy nálunk nincs demokrácia nem fognak lehidalni, megvannak a saját embereik akikben bíznak és akik tájékoztatják őket és van egy olyan érzésem, hogy azért haverkodott pl. Musk Novákkal vagy választott Trump egy a magyarok által támogatott alelnököt, mert nincs különösebb bajuk azzal ami nálunk folyik.
Nem érdekelné őket. Trump a kampány alatt keverte Orbánt Erdogannal és Törökország elnökének titulálta, annyira nincs képben. Ha egy hónapig nem hall Magyarországról, akkor ha valaki említi neki, rákérdezne, hogy mi is az, hol is van ez? Utána mondanák neki, hogy az Orbános ország, így már beugrana neki, de csak Orbán neve és hogy találkozott vele.
Muskot is csak az érdekei hajtják, még az angliai helyzettel sincs tisztában a jelek szerint, a német AFD-t is azért támogathatja, amivel szintén nincs tisztában, mert üzleti érdeke ezt kívánja, biztos ígértek neki valamit.
Dehogy érdekli ezeket a demokrácia. Ezek is olyanok, hogy csak nekik lehet igazuk, másnak nem. Érdekemberek.
Kérdező
Trump az előző ciklusában tonnasázm pakolta ki a lóvét saját és haveri cégeknek.
Ugyan a SpaceX eddig is a NASA egyik legnagyobb beszállítója volt, de ezek után szinte garantált, hogy a toptoptop lesz a pályázatok elnyérésben.
Trump kerek perec elmondta, hogy vissza fog élni a hatalmával, kb üldözni fogja a demokratákat.
Minek ezeknek írni? Ezek pont azt szeretik amit idehaza Vityáék.
ma 15:05
Neked meg van az, hogy Biden nemrég adott kegyelmet a saját fiának, ráadásul előre menően, szóval bármivel találják be amit pl. Ukrajnában csinált amiatt nem büntethető.
Ha ez az az erkölcsi magasság aminek meg kell felelni, akkor szerintem a Fidesz is rendben van, semmivel se kevésbé vállalható, mint a demokrata vezetés. :)
8, tudom, hogy idehaza már csak így lehet politizálni, hogy mindenkit a másikhoz hasonlítgatunk...
..De mi lenne, ha nem relativizálnánk a jót? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ilyet tenni rossz és aki csinálja, az erkölcsileg megszólható?
Vagy ha az egiyk hülye, az feljogosítja a másikat, hogy ő is az legyen? Kinek jó ez?
9
Ki a jó? Mutass nekem egy fedhetetlen politikust és én rá fogok szavazni.
Én sajna nem találtam ilyent, a meglévő felhozatalból tudok választani és sajnos azt tapasztalom ellenzéki oldalon, hogy egyre gázabb a felhozatal, így marad a relativizálás amikor el kell dönteni, hogy kitől várok valami jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!