Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mást sem érdekel, hogy Magyar...

Mást sem érdekel, hogy Magyar Péter melyik Fideszből vagy ellenzékből kibukott vagy kidobott valakit emel be a Tiszába (pl ez a Ruszin Romulusz vagy ki) hanem egyszerű megoldást akar a mindennapi életére, s biztosítékot, hogy jobb lesz majd az élet?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Csak ép hiteltelen. Ő a Ner embere, és a személyisége meg elviselhetetlen.
tegnapelőtt 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Mitől lenne jobb? Manfréd Wéber magyar ellenes. Ő megoldja a gondolkat? Mitől lesz jobb egy nagyobb rezsi? Mitől lesz jobb, ha nem lesz 13. havi nyugdíj?😂
tegnapelőtt 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
MP egy bohóc
tegnapelőtt 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Hát én nagyon szeretnék már kormányváltást, de nem bármi áron. Ilyen ex-fideszesekkel biztos, hogy nem. Meg Péter is kezd kínos lenni mostanában. Nekem nagyon megingott a Tisza iránti szimpátiám. 😢
tegnapelőtt 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Engem éppenséggel, mindkettő érdekel és nem látok semmit, ami kicsit is más lenne a 0rbán leszbikusnő Viktortól.

Kijelenti, hogy nem hajlandó koalicióra, senkivel, Hadházy Ákost, a Partizánt, meg a fél NER független közéletet támadja, közben, a NER-ből kiesett figurákkal épit fel egy tök ugyanolyan pártot, mint a Fidesz.

tegnapelőtt 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Miféle biztosítékról beszélsz? Mitől lenne tőle jobb az élet?
tegnapelőtt 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Meghallgattam az egész kongresszust, nekem szimpatikus volt mindegyik felszólaló. Egyik sem az ágat szidta amiben dolgozott, hanem a rendszert, amelyik tönkretette azt. Ki más látná jobban mi zajlik belül, mint aki benne dolgozott? Én, mint konzervatív, aki sosem szavazott sem a Fideszre, sem a Dk-ra most akkor jogosult vagyok mindenki felett ítélkezni, hogy mennyire jobban tudom?
tegnapelőtt 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

7, akik ezen a kongresszuson felszólaltak, javarészt évtizedeken át, attól az embertől kapták a fizetésüket és türték szótlanul, amit művel az országgal, akit most nagy hivvel le akarnak váltani.

Csak gondoltam szólok.

tegnapelőtt 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
#8 Ki lett volna az alternatív választás, akire hajladóak lettek volna a nagy nyílvánosság előtt letenni a voksot úgy, hogy mindent kockára tesznek közben? Gyurcsány? Jakab? Fekete-Győr? Úgy akarjátok leváltani a Fideszt, hogy közben a kiábrándult fideszesekre nem tartotok igényt. Sok sikert a kontraproduktív teljesítményhez.
tegnapelőtt 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
33%

9, én ma is leszavaznék MZP-re -számomra ő az elmúlt 15 év leghitelesebb kitermelt ellenzéki politikusa és ezt úgy mondom, hogy ő bevallottan konzervativnak tartja magát, még én liberális baloldalinak-, de akár Kari Gergőre, aki meg bebizonyitotta, hogy a legnagyobb ellenszélben is képes elvezetni Budapestet. Egyébként, még Vona kanosszajárása is hitelesebb és őszintébb, mint Magyar.

Egy olyan figurára, mint Magyar Péter, én egészen biztosan nem fogok szavazni.

Hadházy Ákost nem tartom miniszterlnök figurának, csak egy őszinte, jó politikusnak, de, még őrá is előbb szavaznék, mint Magyarra.

tegnapelőtt 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!