Miért állítja sok szélsőjobboldali ember azt hogy aki nem antiszemita, rasszista az magyarellenes?
2.
Eddig oké, van joga. De miért? Tehát én az ideológiai magyarázatot keresem rá.
"Azért az érdekes, hogy a szélsőjobb ellen irányuló kérdések nagy része itt marad...Ez az oldal sem független ahogy elnézem...Sebaj, ti tudjátok..."
Kiírtam ma délután egy kérdést arról, hogy miféle magyarok azok, akik iráni zászlóval masíroznak hazám földjén, és menjenek Iránba, ha ennyire komálják a perzsákat. Fél órán belül törölték, azzal a megjegyzéssel, hogy a kérdésem "sérti egy harmadik csoport szerzői jogait (sic!)".
Csak, hogy megnyugodj... ;) Én már egy jó ideje nem értem az itteni moderálást.
Hát a moderátorokat én se értem, olyan mint ha lenne benne egy Jobbikos, egy Fideszes, egy MSZP-s meg egy vér náci...
Tökmindegy, mit írok, ha értelmes hanem egy jelentés után már törlik is...
"mint ha lenne benne egy Jobbikos, egy Fideszes, egy MSZP-s meg egy vér náci"
Vér balos még véletlenül sem.
Tudnál példákat hozni ?
Illetve számodra mit jelent a szélsőjobboldali ? Erre is tudnál példákat hozni ?
Egyébként szerintem ott van a legnagyobb logikai bukfenc a kérdésedben, hogy az egyik oldal egyes tagjai szokták előbbi vádakkal illetni a másik oldalt, míg a másik oldal egyes tagjai az utóbbi váddal a túloldalt.
Olyan emberből nagyon-nagyon kevés van, aki azt mondja magáról, hogy ő antiszemita és rasszista és aki nem az, az magyarellenes.
Eleve nem is egymás ellentétpárja a kettő.
Szóval mit szeretnél kihozni a kérdésből ?
És egyáltalán a kérdésed a neonácikról szól, a jobbikról vagy esetleg az egész jobboldalról, tehát a konzervatívokról is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!