Jobbik egy része hungarista. Miért nem szervez a Jobbik antifa tüntetést, ha ők nem soviniszták?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 16:28
11/16 anonim válasza:
fogalomzavarban szenvedsz, utánaolvasás nélkül én nem erőltetném a témát...
Amúgy nem nyilasok, 1 éve, hogy Vona nyíltan elhatárolódott és megtagadta a hungaristákat, akik fel is háborodtak (kitartas.hu, jovonk.info stb). Ők pl hiteltelen, zsidó pártnak tartják a Jobbikot...
12/16 anonim válasza:
Nekem a szélsőjobbosok maradnak ugyan azok, mindegy hogy náci, fasiszta, hungarista vagy akárminek nevezik magukat.
13/16 anonim válasza:
Érthető. Számodra nem lényeges, hogy pl: az amerikai republikánus szélsőségesebb, mint a jobbik.
A médiában a jobbikot szélsőjobboldalnak hívják, ezért az maga a gonosz.
14/16 A kérdező kommentje:
Na választ most sem kaptam :(
2012. aug. 31. 19:35
15/16 anonim válasza:
Ilyen kérdésre?
Ne is csodálkozz...
16/16 Atomnindzsa válasza:
Légyszi magyarázzatok meg nekem valamit. Az oké, hogy a radikális, meg a szélsőjobb, meg a náci, meg a soviniszta, meg a fasiszta nem ugyanaz. Nyilván. De miért van az, hogy amikor valaki rákérdez ezekre a dolgokra, a Jobbik-pártiak elkezdenek erről terelni, (nem a párt, hanem a -pártiak, ilyen 'fórumokon',mint ez itt) hogy fogalomzavaros vagy, meg stb. Holott teljesen világos, hogy ha talán (esetleg, lehet) a párt nem is, a táboruk többsége valamilyen gyűlöletet társít a hungarizmus, vagy nemzeti érzelmek mellé. Miért van az, hogy anélkül, hogy utálnék valaki más népet (zsidó, cigány, stb.) már nem szerethetem az országomat. Miért kell feltétlen xenofóbnak lennem. A világ ott tart, hogy attól még, hogy esetleg élnek itt más népek, meg magyarok is máshol, még senki identitása nem fog elveszni, eleve sokkal könnyebb minden kommunikáció, mint régen, nincs már úgy szükség a földrajzi közelségre. Miért van az, hogy aki meleg, az sem magyar, meg aki liberális az sem magyar. Ők nem szerethetik az országukat, a hazájukat? Miért kell a hazaszeretetet úgy megoldani, hogy utálunk mellé valakit? Az oké, hogy voltak, akik ártottak az országnak, de magyarok is csesztek el már sok mindent, meg mi is ártottunk más népeknek, valamikor ez volt a mindennapos. Szóval jöhettek azzal, hogy a Jobbik pl. nem náci, meg nem fasiszta, de a Jobbikosok utálják a cigányokat, zsidókat és a melegeket. Ugyanígy a nácik és a fasiszták is a 30-as évektől. Az egy dolog, hogy mi a hivatalos. És írom ezt úgy, hogy bírom Vona Gábort, értelmes ember, bár ugyanezt el lehetne mondani a szavazóikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!