Miért keresnek bruttó 1.7 millió forintot a képviselők? Milyen jogon jár nekik? Próbáltak már 78 ezer forintból élni? Hol az igazság! Nálunk a legmagasabb az áfa, hova tűnik az a sok bevétel?
Te mennyiért vállalnád azt, hogy pellengérre vagy állítva, vájkálnak a magánéletedben, szidnak a létező összes fórumon? Gondolom, hogy nem 78.000 Ft-ért.
Persze ne akarj igazságot keresni ebben. Addig amíg ők döntenek saját bérükről ez a nagy szakadék meg is lesz.
Nem értem ezt a hozzáállást, a lefelé igazodással!
Felőlem kereshetne 5millát havonta, ha én is érzékelném a pénztálcámon hogy haladok.
De ne álmodozzunk mert a politika soha nem fogja elsajátítani a teljesítménybérezést, azt meghagyják a lehúzható kisembernek akinek a normáját vagy a munkaidejét mindig lehet srófolni, vagy éppen az inflációval elértékteleníteni a munkáját.
Pellengérre állítva?
Ugyan már :)
És még nem is raktad hozzá az 1.7 millához a költségtérítést amit számlamentesen és adómentesen kapnak! Bemondásra!!!!! vagyis bemegy és kér mondjuk 400.000-et... És nem kell indokolnia semmivel, nem kell számlát hoznia!!!
És ebből iszonyat pénzt kaszál minden képviselő!
Ja és a másik pólus:
Svédország amit úgy szidnak a jobbikosok mert szemét liberális állam és a liberalizmus fellegvára!
Nah náluk a politikusok nem kapnak fizetést!! Mellette dolgoznak! Plusz még nagyrészt kompromisszumosan döntenek és... most figyeljetek.... összeülnek és konszenzust alakítanak ki és együtt döntenek!!!
jah és minden nyilvános, a szerződésektől kezdve az utolsó kapocsig!
Nálunk még az állami szerződésekről sem lehet sokszor semmit megtudni!
Vicc az egész politikának...
"zoli7980 válasza:
Kevered a liberalizmust a demokráciával és a transzparenciával.
Én mint Jobbikos ezerszer elmondtam ezen a fórumon is, hogy nem önmagával a liberalizmussal van a probléma, hanem a gyakorlati megvalósulásával és annak a sok mellékvágány kialakulásának amit megnyit a szabályzás nélküli liberalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!