Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Mazsihisz...

Mit gondoltok a Mazsihisz véleményéről, hogy betiltanák Nyírő Józsefet, Wass Albertet? A kilencvenes években ők tilttatták be az "Avósok" c. filmet az MTV-nél. Miért ne lehetne beszélni bármelyikről? Che Guevaráról is lehetett mozifimet forgatni.

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 20:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
50%

" A kérdező kommentje:

jó, ne a szavakon lovagoljunk, a mondanivalóm lényege"

MI van??

MI az hogy ne a szavakon lovagoljunk??!!

EMber, te benyomtál egy durva vádat, ami egyszerűen NEM IGAZ.

Magyarán mocskos módon hazudtál - tehát te mész el a büdös francba, amiért mocskos módon hazudsz és aljadék módon csinálod itt a hangulatot.

Hogy a k.rva anyját az ilyennnek (ha igaz lett volna az állítás, akkor ugyanezt a mazsihisz kapja, de mivel nem volt az, mert HAZUDTÁL, te kis genyó, ezért a te k.rva anyádat)

2012. aug. 31. 12:45
 32/47 anonim ***** válasza:
58%

ja, és ha bajod van a megfogalmazással, akkor csak azt tudom javasolni:

"ne a szavakon lovagoljunk"...

2012. aug. 31. 12:47
 33/47 A kérdező kommentje:
remélem, törlik a beteg, agresszív kirohanásaidat.
2012. aug. 31. 18:03
 34/47 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, attól, hogy törölni fogják a felháborodott hozzászólásokat, még nem változik az a tény, hogy hazudtál, félrevezettél minket, aztán lazán elbagatelizáltad ezt a leleplezett simliskedést.
2012. aug. 31. 18:38
 35/47 anonim ***** válasza:
60%

Már ne haragudj, kedves kérdező, de különbséget tenni egy író betiltása és gyermekek számára tananyaggá tétele közt nem nevezhető szavakon való lovaglásnak.

Hisz te magad kérdezted: "Miért ne lehetne beszélni bármelyikről? Che Guevaráról is lehetett mozifilmet forgatni." De hisz nem is arról van szó, hogy Nyírőről vagy Wass Albertről ne lehessen beszélni, hanem hogy ne szerepeljenek kötelező tananyagként a Nemzeti Alaptantervben Jókaival, Móriczcal, stb. együtt.

Nyírőnek vannak jó írásai, de a nagy klasszikus magyar írókkal nem lehet egy lapon említeni: ha minden Nyírő színvonalú író tananyag lenne, ötven magyarórának kéne lenni egy héten. Nem beszélve Wassról, aki közönséges történelmi lektűröket írt.

2012. aug. 31. 18:47
 36/47 Pro Patria ***** válasza:
48%

"Nem beszélve Wassról, aki közönséges történelmi lektűröket írt."

- Érdekes módon az írói munkásságáról még az idézett román irodalomtörténész-professzor is magasztosan beszélt...

Egyébként gyakorlati különbség a betiltás, és a tananyagból való kivétel között valóban nincs. Szóban mást jelent ugyan, de az eredmény ugyanaz.

2012. aug. 31. 18:54
 37/47 A kérdező kommentje:

Azt is el tudom képzelni , hogy ugyanarról a nickről írsz, de szeretném neked jelezni, hogy nhem vezettem félre senkit,HA problémád van a mgefogalmazással, menj a jogi fórumra, ha meg csak szretsz rosszműjúan acsarkodni, vegyél be gyógyszert. De ne rajtam vezesd le a feszültséged.

Semmi megvezetés nincs a topikban, ha ennyire ZAVAR, MENJ másik topikba vagy írj ki magadnak egy kérdést !

2012. aug. 31. 19:16
 38/47 anonim ***** válasza:
54%

"Egyébként gyakorlati különbség a betiltás, és a tananyagból való kivétel között valóban nincs. Szóban mást jelent ugyan, de az eredmény ugyanaz"

Ne szórakozzunk már!

Egy túrót ugyanaz, totál más a két dolog - értem én, hogy kínos, amikor megy a hangulatkeltés, és rajtakapják az embert, hogy az egész hazugságra épül, de legalább ennél a fázisnál legyen már meg az a minimális gerinc, hogy nem próbáljuk meg tovább fokozni az amúgy is szánalmas szitut.

--------------------

"Azt is el tudom képzelni , hogy ugyanarról a nickről írsz, de szeretném neked jelezni, hogy nhem vezettem félre senkit,"

képzeld, másoknak is szúrja a szemét, amikor aljadék módon hazudoznak egyesek, és úgy csinálják a hangulatot. Szóval nem, az bizony több ember, én csak egy nicket használok, franc se fog több nickkel bajlódni azért, hogy leszúrja a gagyi hangulatkeltéssel próbálkozó kis hazudósokat.

És de, te megpróbáltad félrevezetni itt embereket, hiszen olyat állítottál, ami egyszerűen nem igaz.

Hazudtál, csak pechedre lebuktál.

Most meg megy az orca felfújás meg sértődés, hogy ezzel szembesítettek, és rámutattak, hogy hazudsz.

"HA problémád van a mgefogalmazással, menj a jogi fórumra"

MIért menjek a jogi fórumra, amikor te meg itt folytatod a hazudozásodat?

Igen, zavar, amikor emberek ilyen gagyi módon hazudoznak, és ezért szembesítem is ezzel őket.

Ha ez téged ennyire zavar, akkor nagyon egyszerű a gyógyszer:

Legközelebb ne hazudozz, és akkor nem is fognak emiatt beléd kötni.

Amíg viszont ezt csinálod, addig jogosan kapod meg, hogy hazudozol.

2012. aug. 31. 21:54
 39/47 A kérdező kommentje:
Istenem...
2012. aug. 31. 21:58
 40/47 A kérdező kommentje:

Elnézést mindenkitől a "megjegyzésért", de el tudom képzelni, hogy te Dániel Péter vagy. Ő csinálja mostanában ezt a nagy műbalhés-műhőbörgést mindenhol és pocskondiáz boldogot-boldogtalant, a jogra és a "hazudozásra" hvatkozva.

Bárki, aki ellent mond neki, habzó szájjal kinyírná..

2012. aug. 31. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!