Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Mazsihisz...

Mit gondoltok a Mazsihisz véleményéről, hogy betiltanák Nyírő Józsefet, Wass Albertet? A kilencvenes években ők tilttatták be az "Avósok" c. filmet az MTV-nél. Miért ne lehetne beszélni bármelyikről? Che Guevaráról is lehetett mozifimet forgatni.

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 20:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
67%
Itt valami ökör mindig be akar tiltani valamit. Az egyik retardált a szovjet irodalmat, a másik a nacionalistát. Az egyik kidöntené a szovjet emlékműveket, a másik a kopjafákat. Melyik különb? Nem tudom. Nyírő József igazi író, megmentendő érték, Wass Albert fabatkát sem ér, ha nem lenne ilyen hazafias ikon, a kutya nem olvasná, de azért így is, úgy is a múltunkhoz, a történelmünkhöz tartoznak, szerinten ne döntsük le se Wass Albert, se Horthy, se Lenin, se Kun Béla szobrát. Lehet szeretni, meg nem szeretni, de tagadni, hogy a múltunkhoz tartoztak, nem lehet.
2012. aug. 30. 20:58
 12/47 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Ez egy régóta zajló háború, ami egyre nyíltabb. Íme egy másik ékes példa:

"Itt tartunk 2012-ben: pufajkás zsidó parancsol a "magyar" rendőrség vezetőinek - eligazítást tartott a rendőri vezetőknek a Mazsihisz

Hatala József országos rendőrfőkapitány arról biztosította a magyarországi zsidóságot, hogy a rendőrség a

leghatározottabban fellép minden antiszemita megnyilvánulással szemben, és érvényt szerez a törvény szigorának - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön.

Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója csütörtökön találkozott Hatala Józseffel és Garamvölgyi Lászlóval, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatójával. A megbeszélésen áttekintették az utóbbi időben kialakult biztonsági helyzetet, és egyeztettek a szükséges lépésekről – derül ki a rövid közleményből (a részleteket persze nem véletlenül tartják titkokban)." - kuruc.info, facebook

2012. aug. 30. 21:00
 13/47 anonim ***** válasza:
38%

Kispályások vagytok, ez a baj veletek!

Hitler használta a következő szavakat:

der, die, das

Olvastam Goethe-t és bizony ő is gyakorta használt német névelőket: der, die, das

Szerintem nyilvánítsuk nácinak Goethe-t és tiltsuk be a német névelőket!

De ne álljunk meg itt.

Sztálin hordott ruhát. Tiltsuk be a ruhák viselését!

Minden diktátor vett levegőt. Tiltsuk be a lélegzetvételt!

Kispályások vagytok, jöttök itt filmekkel és költőkkel, én azt mondom, a gyökerénél kell elfojtani ezeket az ordas eszméket!

2012. aug. 30. 21:08
 14/47 A kérdező kommentje:

Ezen a videón 2.35-től vagyk felháborodva Fröhlich Róbert szerintem pofátlan szavain, hogy mit kellene szerinte nekünk oktatni az iskolában :

[link]

Súlyos csúsztatásnak érzem a szavait.

2012. aug. 30. 21:14
 15/47 A kérdező kommentje:

Áder János emberi gesztusát is ahelyett, hogy megköszönte volna, kevésnek érzi. Hol él ez az ember ?

Miért nem lép fel kizárólag a kuruc.info ellen ? Milyen jogon kritizálja az oktatási rendszert, a köztárasági elnököt, az irodalmunkat, ha egyszer semmi kézzelfoghatót nem tesznek a dolog ellen, csak panaszkodnak ránk ?

Elegem van...

2012. aug. 30. 21:17
 16/47 Pro Patria ***** válasza:
19%
Nem csak neked...
2012. aug. 30. 21:19
 17/47 A kérdező kommentje:

Az a legdurvább, hogy kevésnek érzi a holokauszt oktatását az iskolákban. Én még emlékszem, nálunk pont erről a témáról beszélt tök sokat az irodalom- és történelemtanárunk.

A Sorstalansággal is ahhoz képest még sokat is foglalkoztunk, mint amennyit ér irodalmilag. Nyírővel nem is foglalkoztunk. Miről beszél ez az ember ??

2012. aug. 30. 21:21
 18/47 Pro Patria ***** válasza:
40%

Őgy néz ki, neki nem elég a napi 2-3 dokumentumfilm a zsidóságról. Egyébként meg kifejezetten nem érdekel. Addig, amíg más népirtásokról, tragédiáról a kutya nem szól kettő vakkantást se, a holokausztnál pedig szükségét érzik, hogy nap mint nap sulykolják az emberekbe, nem fognak meghatni. Mi van Kambodzsával? A kurdokkal, örményekkel? A szovjet gulágokkal? Levetítenek róluk napi 3 dokumentumfilmet a NatGeo-n meg a Viasat History-n, mint a sokadik holokauszt-naplós, nácivadászos, emberkísérletes-auschwitzos filmből? Mi van az egy év alatt lezajló 10 milliós ukrán népirtással? Állítom, hogy ha végigmész az utcán, egy embert nem fogsz találni, aki tudna róluk. Ha azt kéred, soroljanak fel népirtásokat, egyből rávágja a holokausztot, de utána elakad...

Ezek után nekem ne beszéljen itt álszenten arról, hogy a holokauszt milyen egyedi, különleges, és hogy nem lehet eléggé túlhangsúlyozni, mert leköpöm.

2012. aug. 30. 21:28
 19/47 anonim ***** válasza:
Egy "kicsit" nagy itt a mazsihisz befolyása, ami mellesleg pont az antiszemitizmus erősödéséhet vezet. Néha azt érzem, hogy direkt pöckölgetik a magyarok pucáját ezzel az állandó holozással. Valszeg ki akarnak pattintani valamit, mert fogyóban a holokauszt túlélők száma, így kell valami új pénzforrást keresni.
2012. aug. 30. 21:40
 20/47 anonim ***** válasza:
Wass Albert könyvek benne vannak a top100as listában nehéz lenne egy ilyen népszerű műveket betiltani ...csak ajánlani tudom pl.: Jönnek!- Adjátok vissza hegyeimet
2012. aug. 30. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!