Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok. Lehetek gárdist...

Cigány vagyok. Lehetek gárdista? Gondolom nem örülnének nekem, pedig a rendes fajtából vagyok.

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:34
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

amúgy elolvashattad volna a kérdésem rendesen

Köszönöm mindenkinek a pozitív és a negatív hozzászólást. Szép napot mindenkinek és vigyázzatok magatokra. üdv Dani

2012. aug. 25. 16:34
 32/34 Sz1u ***** válasza:
39%

16:28

"sz1u küldjek képet?"

Köszi, de nincs értelme. Akármilyen képet is küldhetnél, nemde? Olyan képet is küldhetnél, amelyen tényleg cigánynak látszol, de mégsem vagy az. Pl. az egyik volt kollégám is tiszta cigánynak látszik, pedig anyja, apja "fehér" magyar. Tehát nincs értelme a kép küldésnek.

Ha pedig tényleg cigány vagy és be szeretnél lépni a Gárdába, akkor ELEVE miért vetődött fel benned a kérdés, hogy cigány létedre beléphetsz-e? Más normális szerveződésnél a származás semmit sem számít! Te pedig pont egy olyanba akarsz belépni, amelynél meg kell kérdezni? Elég életszerűtlen a helyzet, nem? Ezért írtam azt, hogy fake a kérdés... (amit továbbra is fenntartok).

2012. aug. 25. 17:06
 33/34 Sz1u ***** válasza:
50%

16:34 Kérdező

"amúgy elolvashattad volna a kérdésem rendesen"

Szerinted melyik szót, mondatot, vagy mondatrészt nem értettem?

"Köszönöm mindenkinek a pozitív és a negatív hozzászólást."

Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk! :)

"Szép napot mindenkinek és vigyázzatok magatokra. üdv Dani"

Neked is! Üdv: Sz1u :)

2012. aug. 25. 17:08
 34/34 anonim ***** válasza:
Itt is növekszik a szörnyen befogadó emberek aránya, de közéjük is költöztetném mindet, és mikor már nem lenne a haj se a fején, mert azt is lelopnák, akkor védhetné őket, ill. ellenezhetné azokat, akik arra szerveződnek, hogy megvédjék magukat, és másokat.
2012. aug. 26. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!