Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok. Lehetek gárdist...

Cigány vagyok. Lehetek gárdista? Gondolom nem örülnének nekem, pedig a rendes fajtából vagyok.

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
A bűnnek nincs faja és színe. De sajnos akárhonnan nézzük bizonyos bűncselekmények igencsak jellemzően egy kisebbséghez rendelhetők 99% ban. Mindenesetre vannak kivételek mindenhol. Az ha az országodért a nemzetedért tenni akarsz csakis előnyödre válik. Sokan nem fogják jó szemmel nézni, de az már legyen az ő gondjuk.
2012. aug. 24. 22:05
 12/34 A kérdező kommentje:
sz1u én ezt komolyan kérdeztem semmilyen húrt nem akarok feszìteni
2012. aug. 24. 22:11
 13/34 A kérdező kommentje:
negatív válaszokra is ment a zöld kéz :-)
2012. aug. 24. 22:13
 14/34 Sz1u ***** válasza:
31%

22:11

"Ne idegeskedj Slu, ez csak a ma esti jobbikos/gárdista önfényezés..."

Tisztában vagyok vele, csak szeretek belemenni a játékba! :)

"Csak arra megy ki a dolog, hogy itt leírhassák, hogy a gárda milyen toleráns és pozitív. :-D"

A tolerancia szó hiányzik a jobbikosok szótárából... Mondd rá egy jobbikosra, hogy TOLERANCIA, mint Besenyő Pista bácsi Margitra: "Savanyúcukor"! A válasz egyértelmű: Hööö?

2012. aug. 24. 22:21
 15/34 A kérdező kommentje:
slu most tényleg tévedsz!!!! Én tényleg cigány vagyok és semmi köze a Jobbik fényezéshez
2012. aug. 24. 22:24
 16/34 anonim ***** válasza:
47%
Hát engem nem győztek meg azok az előző válaszolók, akik szerint, hát igen, persze, hogyne. Pont Szegedi Csanád ügye mutat rá, hogy ez nem így van. Maga Novák Előd ismerte el, hogy ha Szegediről korábban tudják, hogy zsidó, nem lett volna se alelnök, se megyei elnök, se EP-képviselő a Jobbikban. Egy cigány- és zsidóellenes szervezetben (Jobbik, gárdák)eleve mindenki gyanús, aki cigány és zsidó. Ez evidencia, kár szépíteni. Tehát, 99 %, hogy be se léphetsz, ha jelentkezel, kiröhögnek, ha csak nem tudod eltitkolni a cigányságodat. Nem zárom ki, hogy 1-2 díszzsidó vagy cigány előfordul, de sokra nem viheti, mert egyszerűen abszurdum lenne, ha valaki cigányként a cigányok ellen uszít.
2012. aug. 24. 22:34
 17/34 Sz1u ***** válasza:
37%

22:24 Kérdező

"slu most tényleg tévedsz!!!! Én tényleg cigány vagyok és semmi köze a Jobbik fényezéshez"

Rendben.

1. Miért pont a Gárdába akarsz lépni? Parlagfű?

2. Utálod a saját nemzetiséged?

3. A csikanósmáró mond valamit?

2012. aug. 24. 22:36
 18/34 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell vele foglalkozni, Sz1u egy olyan valaki, aki a jobbikosokat, gárdistákat rasszistázza, de azt hülyeségnek tartja, ha egy cigány vagy zsidó a magyarokkal vállal közösséget és szereti az országot. Ennyit róla, kb. ő a legnagyobb kirekesztő az oldalon, csak épp nem veszi észre :/

Egyébként nekem is volt egy íjász cigány haverom, ő is utálta a bűnöző cigányokat, mert miattuk őt is megbélyegezték. Pedig tényleg kulturált, rendes srác volt, nem is bántottuk soha amiatt, hogy cigány.

2012. aug. 24. 22:36
 19/34 A kérdező kommentje:
sz1u, ez csak egy kérdés volt. 2 Nem utálom őket de nem is kell szeretném. 3 nem tudom mi az.
2012. aug. 24. 22:40
 20/34 Sz1u ***** válasza:
49%

22:36

"Sz1u egy olyan valaki, aki a jobbikosokat, gárdistákat rasszistázza"

Stimm!

"de azt hülyeségnek tartja, ha egy cigány vagy zsidó a magyarokkal vállal közösséget és szereti az országot."

Mi a probléma? Ezt én szeretném a legjobban!

"Ennyit róla, kb. ő a legnagyobb kirekesztő az oldalon, csak épp nem veszi észre"

Kérlek, világosíts fel!

"Egyébként nekem is volt egy íjász cigány haverom, ő is utálta a bűnöző cigányokat, mert miattuk őt is megbélyegezték."

Én is utálom a bármilyen nemzetiségű bűnözőket!

"Pedig tényleg kulturált, rendes srác volt, nem is bántottuk soha amiatt, hogy cigány."

Bla, bla, bla...

2012. aug. 24. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!