Cigány vagyok. Lehetek gárdista? Gondolom nem örülnének nekem, pedig a rendes fajtából vagyok.
22:11
"Ne idegeskedj Slu, ez csak a ma esti jobbikos/gárdista önfényezés..."
Tisztában vagyok vele, csak szeretek belemenni a játékba! :)
"Csak arra megy ki a dolog, hogy itt leírhassák, hogy a gárda milyen toleráns és pozitív. :-D"
A tolerancia szó hiányzik a jobbikosok szótárából... Mondd rá egy jobbikosra, hogy TOLERANCIA, mint Besenyő Pista bácsi Margitra: "Savanyúcukor"! A válasz egyértelmű: Hööö?
22:24 Kérdező
"slu most tényleg tévedsz!!!! Én tényleg cigány vagyok és semmi köze a Jobbik fényezéshez"
Rendben.
1. Miért pont a Gárdába akarsz lépni? Parlagfű?
2. Utálod a saját nemzetiséged?
3. A csikanósmáró mond valamit?
Nem kell vele foglalkozni, Sz1u egy olyan valaki, aki a jobbikosokat, gárdistákat rasszistázza, de azt hülyeségnek tartja, ha egy cigány vagy zsidó a magyarokkal vállal közösséget és szereti az országot. Ennyit róla, kb. ő a legnagyobb kirekesztő az oldalon, csak épp nem veszi észre :/
Egyébként nekem is volt egy íjász cigány haverom, ő is utálta a bűnöző cigányokat, mert miattuk őt is megbélyegezték. Pedig tényleg kulturált, rendes srác volt, nem is bántottuk soha amiatt, hogy cigány.
22:36
"Sz1u egy olyan valaki, aki a jobbikosokat, gárdistákat rasszistázza"
Stimm!
"de azt hülyeségnek tartja, ha egy cigány vagy zsidó a magyarokkal vállal közösséget és szereti az országot."
Mi a probléma? Ezt én szeretném a legjobban!
"Ennyit róla, kb. ő a legnagyobb kirekesztő az oldalon, csak épp nem veszi észre"
Kérlek, világosíts fel!
"Egyébként nekem is volt egy íjász cigány haverom, ő is utálta a bűnöző cigányokat, mert miattuk őt is megbélyegezték."
Én is utálom a bármilyen nemzetiségű bűnözőket!
"Pedig tényleg kulturált, rendes srác volt, nem is bántottuk soha amiatt, hogy cigány."
Bla, bla, bla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!