Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 18-20 éves lányok örülnének ha egy srác szerelmes levelet küldene nekik? Nem ódivatú vagy gáz?
ha tetszel a lánynak, akkor megőrülne a örömtől, persze csak ha ő is szerelmes beléd. ha tudod, hogy ő is érez valamit irántad, akkor rosszul nem jöhetsz kia a dologból. azért érdemes ismerni a lány személyiségét, van aki olyan stílusú, hogy nem örülne neki, mert ő lazább, rosszabb, bugyutább mint hogy megértsen egy költői levelet. meg van olyan kissé szende, értelmes lány aki elolvadna a romantikától mert ezt szereti. de ezt végül is neked kell érezned, kitapasztalnod, hogy jó ötlet lenne e. a dédnagymamámat annak idején így szedte fel a papa, nagyon szép levelet írt
ha nem viszonozza az érzelmeidet a lány, akkor legjobb esetben diszkréten kezeli a dolgot és elfelejti. sajnos nekem nincs olyan lány ismerősöm, akiről nem tudnám biztosra, hogy elpletykálná a barátnőinek a dolgot. szóval magyarul minden csaj ismerősöm elmondaná a barátnőinek, kivéve ha őt is érzékenyen érinti a dolog. rossz esetben fel fog háborodni, hogy hogy mered őt zaklatni és milyen köcsög vagy hogy levelet kapott tőled. legrosszabb eshetőség hogy kiröhög meg kigúnyol de ezt tényleg csak a csajok legalja tenné meg.
Én gáznak érezném. Nem az, hogy ódivatú, hanem nyálas. Nekem. De ki hogy van ezzel. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!