Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A srác aki a testvéremnek tetszik szerelmes belém! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 20 éves srác,aki egyideje idejár hozzánk edzeni. én(14) is és a novérem(16) szoktunk vele egyutt edzeni. A tesom totál bele van esve.a gyerek meg folyton engem bámul... Nm akarom magam reklámozni,de én sokkal idosebbnek nézek ki a koromnál(175 cm,C90)a tesom pont az ellentétem...Mi csináljak?nem akarom egyiket se megbántani...2010. aug. 14. 18:36
1/15 anonim válasza:
Mutatkozz előtte egy másik pasival. Nem kell, hogy a pasid legyen, csak higgye azt. (Dobj egy mailt, ha dumálnál egyet.) (: 22/f
2/15 anonim válasza:
Beszélj a nővéreddel. Azt soha ne engedd, hogy egy pasi a testvéri viszonyt elrontsa... Komolyan mondom.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!1es nem rossz ötlet,még átgondolom :D 2.:már gondoltam rá,de nem tudom hogyan kezdjem el vagy mit mondjak.Nekem nagyon fontos ,de eddig még szerencsére nem vette észre.
2010. aug. 14. 20:15
4/15 anonim válasza:
Mi az h hozzátok jár edzeni ?
Bent a házban vagy van egy külön edztőtermetek ?
Mert ha van egy külön akkor alapból nem kéne odamenned:)
hány cm a nővéred ?
5/15 A kérdező kommentje:
Nem benn a házban,de ha nem is ott lenne akkor se hagynám abba csak azért hogy 20éves törpe casanova boldog legyen. A tesóm 156 cm,szerintem inkább van ideális ni méretekben.
2010. aug. 14. 21:07
6/15 anonim válasza:
20:42 vagyok
Merre laksz :O Nem kell pontosan legalább azt,hogy melyik megyében ?
7/15 anonim válasza:
Rád mozdultak még itt az oldalon is. :DD
8/15 anonim válasza:
Nem dehogyis -.-
Csak van egy lány aki nekem tetszik és ő pontosan 156 cm és 16 éves. A huga 14 és jóval magasab szal egy kicsit megijedtem :) Kérdező légysz mondd meg,hogy merre laksz,h megnyugodjak :)
9/15 A kérdező kommentje:
hát tudod én szlovákiai vagyok, szoval nem hinném hogy mi érintettek lennénk.
2010. aug. 14. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!