Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A srác aki a testvéremnek tetszik szerelmes belém! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 20 éves srác,aki egyideje idejár hozzánk edzeni. én(14) is és a novérem(16) szoktunk vele egyutt edzeni. A tesom totál bele van esve.a gyerek meg folyton engem bámul... Nm akarom magam reklámozni,de én sokkal idosebbnek nézek ki a koromnál(175 cm,C90)a tesom pont az ellentétem...Mi csináljak?nem akarom egyiket se megbántani...2010. aug. 14. 18:36
11/15 anonim válasza:
Ja és kérjük vissza azt ami a miénk !!!!!!!!!!!!!
Az a mi földünk csak elloptátok !!!!!!!!!!!!
Lehet,hogy ki fogna ezért tiltani,de akkor is:
ÉLJEN A MAGYAR GÁRDA
És ha ezért tiltanak akkor az adminok is hazaárulók ennyit szerettem volna még mondani
Am előző válaszoló vagyok
12/15 anonim válasza:
23:00
Te barom, ő is magyar. Felvidék tele van magyarokkal, akik a határ túloldalán rekettek. Ilyen ostobasággal ne égesd a nemzeti oldalt légyszives.
13/15 anonim válasza:
"Te barom" Én ezt nem neki mondtam,hanem a f@sszopó Szlovákoknak :@
14/15 anonim válasza:
14 évesen 175cm vagy? Veled se futnák össze 4 év múlva
15/15 A kérdező kommentje:
én se rajongok a szlovákokért,nem is beszélem a nyelvet...
De azért visszatérhetnénk a kérdéshez.Thanks!
2010. aug. 15. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!