Cigány vagyok. Lehetek gárdista? Gondolom nem örülnének nekem, pedig a rendes fajtából vagyok.
Lehetsz, van cigány gárdista. Ha megfelelsz a követelményeknek (pl büntetlen előélet stb) akkor nincs akadálya. De a gárda szerepével tisztában vagy ugye? elsősorban hagyományőrző, és karitatív szerepet tölt be.
"rendes fajta" nem vagy te rasszista?
Lehetsz a Gárda a rendért van és nem a cigányok ellen akár zsidó akár cigány akármi lehetsz csak rendes legyél és felvesznek.
[link] itt tudsz jelentkezni vagy helyi toborzónál.
Szia, gárdista vagyok, és igen, lehetsz gárdista.
Nem tőlünk kell félned, hanem eldönteni, hogy melyik oldalon állsz: azon amelyik abból él, hogy este 90éves öregasszonyokhoz tör be, és viszi el a szerencsétlen utolsó kis tyúkját az udvarról, majd forgatja fel lakását a kis vagyonkájáért, vagy amelyik az árvíztöltésen dolgozik vagy éppen vért ad.
Viszont "divatgárdista" úgysem tudsz lenni: nálunk vannak alap-elvárások - pl. rendszeres véradás.
Kevesen tudják, de pl. a gárda az egyik legnagyobb véradó szervezet (gyak. az egyetlen szerveződés Mo.-n, amelyik vért ad). És nem csak a magyarnak...igen, c*gányok: bizony magyar vér örmlik a cigány erekbe is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!