Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok. Lehetek gárdist...

Cigány vagyok. Lehetek gárdista? Gondolom nem örülnének nekem, pedig a rendes fajtából vagyok.

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:34
1 2 3 4
 1/34 Sz1u ***** válasza:
45%
Miért kell hülye kérdésekkel spannolni a húrt?
2012. aug. 24. 21:39
 2/34 anonim ***** válasza:
75%

Lehetsz, van cigány gárdista. Ha megfelelsz a követelményeknek (pl büntetlen előélet stb) akkor nincs akadálya. De a gárda szerepével tisztában vagy ugye? elsősorban hagyományőrző, és karitatív szerepet tölt be.

"rendes fajta" nem vagy te rasszista?

2012. aug. 24. 21:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz a Gárda a rendért van és nem a cigányok ellen akár zsidó akár cigány akármi lehetsz csak rendes legyél és felvesznek.

[link] itt tudsz jelentkezni vagy helyi toborzónál.

2012. aug. 24. 21:43
 4/34 A kérdező kommentje:
ez komoly, hogy van cigány gárdista? :-) :-) amúgy nem vagyok rasszista
2012. aug. 24. 21:44
 5/34 A kérdező kommentje:
Abszolút büntetlen előéletű vagyok soha senkit nem bántottam
2012. aug. 24. 21:46
 6/34 anonim ***** válasza:
85%
Akkor lehetsz ha tényleg nincs semmi bűnöd van több cigány és zsidó is a Gárdában, a Jobbikban és a Szebb Jövőértben is.
2012. aug. 24. 21:48
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy van, ahogy sváb, német, görög!!! felmenőkkel rendelkező tagok is vannak. Mindnek az van az állampolgársághoz írva, hogy Magyar. Ha megfelelsz a követelményeknek semmi akadálya.
2012. aug. 24. 21:48
 8/34 anonim ***** válasza:
78%

Szia, gárdista vagyok, és igen, lehetsz gárdista.

Nem tőlünk kell félned, hanem eldönteni, hogy melyik oldalon állsz: azon amelyik abból él, hogy este 90éves öregasszonyokhoz tör be, és viszi el a szerencsétlen utolsó kis tyúkját az udvarról, majd forgatja fel lakását a kis vagyonkájáért, vagy amelyik az árvíztöltésen dolgozik vagy éppen vért ad.

Viszont "divatgárdista" úgysem tudsz lenni: nálunk vannak alap-elvárások - pl. rendszeres véradás.

Kevesen tudják, de pl. a gárda az egyik legnagyobb véradó szervezet (gyak. az egyetlen szerveződés Mo.-n, amelyik vért ad). És nem csak a magyarnak...igen, c*gányok: bizony magyar vér örmlik a cigány erekbe is....

2012. aug. 24. 21:51
 9/34 A kérdező kommentje:
hm.... hát akkor ez a gárda mégsem mumus mint ahogy lefestik őket. Amúgy sokat olvastam róluk tetszik az igazi magyarság szeretük.
2012. aug. 24. 21:52
 10/34 A kérdező kommentje:
10/11 Ugyan már 55 éves vagyok de anno elég sok vért adtam és én is elìtélem akik öreg idős embereket támadnak meg legyen az cigány vagy magyar. Sajnos még én cigány származásuként is elismerést, hogy van cigány bűnözés.
2012. aug. 24. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!