Ha a Jobbik nem antiszemita, miért utálja az antifasisztákat?
"Miért ne vennék?"
- Vegyük példának az antiszemita.hu-t, ahova már azért is fel lehet kerülni, ha az M1-en nem terroristáknak, hanem felkelőknek nevezik a híradóban a palesztinokat. Vagy a nepszava.com-ot. Még a saját tükörképüket is lenáciznák. Szélsőségesen filoszemiták. Elhangzott a kommentek között olyan is, hogy "aki nem az Izraelt pártoló jelöltre szavaz az USA-ban, az hazaáruló". Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért, ki lettem tiltva. Szabad sajtó, ugye...
De említhetném Dániel Péter esetét is.
Komolytalan banda.
Te vagy az barátom aki hülyeségeket írsz és gőzöd sincs az egészről. Milyen magyar gazdaság? Ember nicns már magyar gazdaság. A kormányunk behódolt az uniónak, ami meg korlátozza az egészet. Kvótaszabályozás van, meghatároztak egy általános kvótát a gazdaságra és a cukorgyárakat bezárták. Mikor ezt a kommentemet kijelentettem sokan beszóltak akkora atommarhaságokat hogy a cukorgyárak, és egyéb magyar gyárak hátráltatták a gazdaságot. Inkább az ilyen hozzászólókat kritizáld előző, ne azt aki igazságot ír.
A Jobbik várhat arra hogy stabilizálódik a nagy semmi.
És nem beszélek a levegőbe, nagyon hangoztatták a lecsatolt területeket. Ezt se én találtam ki. Csak a szebb jövőt hangoztatják és legszívesebben mindenkit az árokba rugdosnák akik nem áll melléjük, legyen amerikai, zsidó, cigány vagy ami a legfontosabb magyar. Sőt még a házasságkötésbe is bele akarnak szólni. Nem látok semmi újat ebben a pártban csak középkoriságot. Középkori módszerekkel nem lehet választást nyerni és gazdaságot beindítani. Ezzel csak azt érik el hogy elfordulnak tőlük. Töltelék párt úgy ahogy leírtam, csak a színük különbözik a többitől. Ha összegyúrnánk az egészet tisztán láthatjuk az igazságot. NEm többek sem az mszptől, sem a Fidesztől.
Az Antifasiszta Liga elnöke, Nagy László 2004-ben még Bécsfi Diána újnyilas pártjának tagja, Bácsfi bizalmasa volt, egyesek szerint még szerelmes is volt Bácsfiba .
Istenem, ennél jobb elnököt nem is találhattak volna maguknak..
Nagy László eddigi ténykedéseinek egyébként eddig annyi "haszna" volt, hogy minden igyekezetével igyekszik betiltani vagy legalábbis megbélyegezni azokat magyar íróinkat, akik szerintük vonzódtak a fasizmushoz. Nem zavarja őket, hogy a politikai nézeteik nem nagyon jelentek meg az irodalmi műveikben, Nagy László azért mégis azon van, hogy besározza őket..
Persze amikor Szálasit olvastak Bácsfi Diánával , akkor nem volt még gond neki a szélsőséges irodalom jelenléte és elérhetősége Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!