Orbán Viktor antiszemita?
Nekem azt mondták róla, hogy zsidó, méghozzás askenázi zsidó.
Ezért is zsi*deszezik a pártját(bocsánat az idézett kifejezésért). A Lázár Jánosról is ezt mondják, és az ábrázatukból hihető is. Azt pedig nem tudom, hogy lehet-e egy zsidó antiszemita, de biztos nem tiltják.
"Nekem azt mondták róla, hogy zsidó, méghozzás askenázi zsidó." - ezt jól mondják és tudják. Amúgy zsidó polgári család tagja.
Amúgy van és volt sok antiszemita zsidó, de Orbán Viktor nem valószínű, hogy a vallásos zsidó baráti körével az lenne. ;-) Csak nézzétek meg, kik bejártatósak hozzá/családjukhoz! Bár amúgy akiről 100%-ban tudom hogy zsidó a szó két alap értelmében (származás és vallás), például zsinagógába járó (/templom járó) azoknak mind neológ esküvője volt.
ui.: Bár én az zsidó ortodoxiával amúgy katolikus létemre jobban kivagyok békülve, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!