Bebizonyítod hogy a Jobbik rasszista, antiszemita, fasiszta?
amúgy lerágott csont, mert ilyen válaszok fognak jönni hogy:
zsidóznak, cigányoznak, és a gárdisták nyilasok... ez is baromi unalmas már.
- Van cigánybűnözés? VAN
- Peresz felakarja vásárolni hazánkat? IGEN
- A gárda segít árvízkor, ételt oszt, vért ad, fát oszt télen a szegényeknek, van cigány tagja? IGEN mindre a válasz.
Ha ezért rasszista fasiszta nem tudom mik akkor az MSZP is az, mert ők is osztottak télen ételt a szegényeknek.
Nem rasszista...
Ha a cigánybűnözés és az ingyenélés, kihasználás (jog van, de kötelesség nincs), életforma megszüntetésre rasszizmus, akkor szerintem az ország 90%-a rasszista.. A maradék 10% meg cigány.
1. érv
Tessék. Rasszisták. Magyarul: az összes cigány legyen öngyilkos.
2. érv
"Nagyon örvendenék - olvasható a levélben -, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina."
Ez azért durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!