Mit kellene tenni a Ceglédi magyar lakosoknak, elköltözni?
A Ceglédi cigánytelepről folyamatos támadások érik a városba befelé vezető utcák magyar lakosat.
Heti akár több alkalommal a szemük láttára vesz el értékeiket, terményeiket és állataikat.
Sőt fenyegetésben és egy két pofonban is van részük.
Feljelentést már hetente tesznek, és a bűnözéssel foglalkozó lakossági gyűlésre is szép számban elmentek hogy a kérdéseiket feltegyék a polgármesternek és a városi főkapitánynak, és megtalálják a megoldást.
A polgármester és a főkapitány viszont el sem ment.
Ezek után hívták a gárdást. A cigányok botokkal karókkal fejszével kardokkal felfegyverkezve fenyegetőztek a fegyvertelen gárdisták és lakosokkal szemben.
A rendőrség a magán területen igazoltatta a gárdistákat és nem árulták el az azonosító számukat.
A cigányok felfegyverezve egy nagy tűz körül gyülekeztek a város határában, és a rendőröknek annyit mondtak "ünnepelnek"! Mire a rendőröl "lapítva elvonultak, sőt a városba így felfegyverkezett cigányok flangálására sem igazoltatással reagáltak, hanem inkább arrébb mentek.
Ajj te, miért kellett beleírni a ,,gárdista" szót, így a válaszok zöme csak a náci-züllött-alkoholista-iskolázatlan-focihuligán-2006-masírozás-gyűlölködés-bezzegszlovákia-turbómagyar-magyarkodás szavakból fog összetevődni... :(
Amúgy a kérdésre válaszolva, nem elköltözni kell, hanem legális önvédelmi eszközökkel, formaruha nélkül könnyed esti baráti sétákat tenni csoportosan a városban, esetleg kivárni, hogy a rendőrök eljussanak arra a szintre, ahova pl. a miskolciak (mert azok pl. jó fejek ilyen esetekben, tapasztalat). Ha a főkapitány ennyire lesz@rja a dolgot (valószínű megkenték a cigók, vagy simán alkalmatlan), akkor írni kell a felettesének.
Köszönjük a mai cigányos kérdést!
Menjetek oda, masírozzatok, félemlítsétek meg a cigányokat! Biztos ez a megoldás, előrébb leszünk vele!
"Sz1u válasza:
Én, minek menjek oda?
De nem is ez volt a kérdés.
Mi lenne ha a kérdésre is válaszolnál.
Sz1u, legalább valami használható dolgot írnál be, ami SEGÍT is a kérdező problémáján...
Én pl. paprikasprayt hordtam, amikor 10en belém kötöttek, az mentette meg az életem (ezúton is bocsánat Sz1u-tól, amiért rettegést keltettem a támadóimban, masírozni is akartam, de egyedül hülyén nézett volna ki).
@intrepid
Teljesen egyetértek veled.
Hmm az egyik kommentelő elgondolása nem rossz, de ebben a formában nem is kivitelezhető.
Az állandó panasztétel velejárója lehet, h a panasztevő személyt gyakrabban fogják a rendőrök ellenőrizni, ami nem lesz olcsó mulatság.
Ami viszont kivitelezhető lehet az az, amit ismerősöm csinált.
Kirabolták, bement es bár nem hangzott el ő mégis belefűzte a mondókába, h azért őt rabolták ki, mert magyar, ezt többször meg is jegyezték meg bla bla bla meg, h így ombudsman meg úgy rögtön bem úgy fogott a penna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!