Mennyi esélye van egy Jobbik-Fidesz hororrkoalíciónak?
kb.0%
Mivel a Jobbikra azért szavaznak annyian,mert többet várnak tőle,mint az MSZP-től és a fidesztől.
A szavazók szétszélednének.
Ki tudja!
A politika szótárából hiányzik a soha.
Persze volt már horror koalíció, a maszop-szadesz nem kevés ideig és nem kis kárt okozva. Ahoz képest bármi csak kiscserkész lehet!
Mi az, hogy a FIDESZ bármit megtenne a szavazatokért? Miért a Jobbik nem is szólhatna bele? :D
Egyébként semmi esélye sincs.
Konkrét koalicióra szerintem kevés de láttunk mi már fidesz kormányt miép segítséggel...
És lehet sokan lepontoznak de a pénz és a hatalom nagy úr!
El tudom képzelni hogy van az a pénz amiért a jobbik engedelmes szövetséges lesz!
Azért egy 15.000 milliárdos állami "húsosfazékról" beszélünk!!
első vagyok.
A kérdezőnek:
Tudod Te hogy mennyi Jobbikos utálja a fideszt?Rengeteg tüntetésen voltam már,minden nap jobbikos emberek között mozgok.Hasonlíts össze egy fideszes és egy Jobbikos szavazót.
Ha netán meglenne a koalíció,a Jobbik elveszítené a hitelességével együtt a szavazók túlnyomó részét.
És ahogy a forgatókönyvben van,az ilyen lehetőségeket kihasználja egy éppen alakuló párt,esetleg egy olyan amelyik sokáig csak árnyékban volt.
Majd a 2014-es választáson eldől hogy hányan hagyták ott a fideszt a jobbikért.És ha valós demokráciában élünk,akkor a fidesz-jobbik leszerepelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!