Miért lett ekkora divat szélsőjobbosnak lenni a fiatalok körében?
Mert amit mondanak az jól cseng a füleknek.A dolgok hátterébe ne menjünk bele.
És ők azok akik kimondják,hogy igen is van cigány bűnözés.Mi akik nap mint nap tapasztaljuk ezeknek a mocskoknak a garázdálkodásait.
Bocs de erre kérdésekkel kell válaszolnom, amiket szerintem meg fogsz tudni válaszolni magadban és akkor már tudni fogod erre is a választ!
Neked nem lett eleged abból hogy az elmúlt 60-70 évben függetlenül a módszerváltásoktól minden politikus busásan él abból amit a "köz" pénzekből ellop?
Mégis kire szavazzunk ebben a nagy "demokráciában", a baloldalra akik régen és most is loptak, csaltak, hazudtak, ezt a Gyurcsány-Bajnai éra utoljára is csak megerősítette?
Nem furcsa hogy amit a fejesek tesznek mindig törvényes vagy ha kiderül mégsem akkor ejnye bejnyével megússzák, de ha te csak épp hogy mulasztasz hülyére büntetnek, lehet így élni?
Vagy a Liberálisokra akik pl a környezetvédelem vagy egyéb hasznos liberális témák helyett igazán csak a melegek és drogfogyasztók jogai mellett pártoskodnak és persze amellett a joguk mellett hogy ezt utcán megmutathassák a gyermekeinknek/gyermekeidnek a felvonulásaikon?
A jobbközépre(fidesz) szavazzunk akik jobboldalinak/nemzetinek mondják magukat, de csak a (saját) gazdagokat pártolják, aki valóban elvégzi a munkát az le van sz**va most bizonyították az új "munka" törvénykönyvvel?
Melyik hát az az erő/párt aki alkuk és kompromisszumok nélkül akarja az itt élők érdekeit képviselni?
Azért szélsőséges mert nem alkuszik a Magyarok érdekeiről?
Azért szélsőséges mert minden állampolgárt egyenlőnek akar tekinteni a jelenlegi pozitív diszkrimináció eltörlésével?
Megvédheted saját életed és családod jelenleg jogszerűen, bármilyen eszközzel, valamilyen támadás esetén?
Könnyen kapsz munkát és a kapott fizetésből könnyedén megélsz?
Van más reális esélyünk arra hogy a mások/politikusok által felvett és elpazarolt (nem rád vagy rám költött) 20 Milliárdnál is nagyobb államadósságot ne rajtad meg rajtam verjék le?
Elbírnak több terhet a még éppen dolgozók és a gazdaság?
Lehetne még sorolni, de ha a válaszaid többsége nem akkor van egy rossz hírem, te is "szélső jobbos" Hungarista=Hazafi vagy!
Hát drága arany cuncimókus tündérbogár!
Aztán miért nem mégy oda pár ilyen fehér fűzős-bakancsos, nadrágtartós fazonhoz, hogy megérdeklődd a világnézetüket?
Miből gondolod, hogy vannak egyáltalán ilyenek, főleg jelentős számban, ha - ahogy állítod - utcán "civilben" járnak?
Ezzel az erővel félhetnél a rézfaxú bagolytól is, mert gyerekeket riogatnak velük, volt már aki látta, vagy ismert olyat, aki látta, de az utcán nem jön szembe. Lehet, hogy civilben sima, átlagos fülesbagoly.
A szélsőjobbosnak lenni = fehér fűző, fekete bakancs, nadrágtartó.
Hát istenkém... van ennél hülyébb divat is.
Viszont ledöbbentem, hogy a szomszédbácsi konkrétan szélsőjobbosnak öltözve jár trágyázni.... Te, megyek megnézem, van-e fekete, barna, meg tarka tyúkja, vagy csak fehérek...
Ja hogy bizonyos fiatalok öltözködésére akartál kérdezni és nem a politikai beállítottságukra? Akkor miért a politika és nem a szépség divat kategóriába tetted? Na mindegy...
Nos szerintem sok köztük aki valóban csak divatból öltözködik így, illetve akik ideológiailag sem mindig vannak tisztában a dolgokkal, hogy tulajdonképpen mit is akarnak képviselni.
Szerintem fölösleges sallang és magamutogatás, nem a ruha teszi az embert hogy a közmondást idézzem.
Valószínűleg azért lett ekkora divat mert a vízcsapból is jobboldal és a baloldal harca folyik, és tartozni akarnak valahová, így találtak baráti kört, ahova elmenekülhetnek otthonról...
(Na ezt a szálat meg fejtegesse tovább egy pszichológus, hogy miért és miért így, hogyan...)
Szerintem a baloldalon és a liberálisoknál is vannak ilyen divat fiatalok (Pl: punkok, emók, rapperek...)
Azok eddig még nem tűntek föl neked az utcán, villamoson, metrón stb...talán valami bajod van a szélsőjobbal, hogy hátrányosan megkülönbözteted őket?... >O XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!