Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Divat szidni a munkaadót?

Divat szidni a munkaadót?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem divat kérdése, de te dicsérni szoktad aki szemét veled? Szerintem nem azok szidják akiknek semmi okok rá.
2012. ápr. 9. 11:57
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem divat, egyszerűen jó magyar szokás oda szarni, ahonnan etetnek. :)
2012. ápr. 9. 12:04
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
De köcsög vagy kettes.
2012. ápr. 9. 12:05
 4/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok "köcsög", de köszönöm az intelligens véleménynyilvánítást. Azt hiszem, beletrafáltam. :) Sajnálom.
2012. ápr. 9. 12:07
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem azokat szidják akik átverik a dolgozóikat, és ehhez még jó pofát is kell vágni. 4 órára jelentik be, se szabadságpénz, sem betegszabi, se cafeteria, és leszarják a törvényeket, simán kijelentenek a hátad mögött.

Én találkoztam olyannal is aki emberként állt hozzá a dologhoz, és ok hogy nem tudott bejelenteni teljes időre, de élmény volt bejárni dolgozni a légkör miatt, mindig egyenes volt, soha nem ért meglepetés.

Most külföldön dolgozom, itt sem szidjuk a munkaadómat, teljesen törvényesen intézi a dolgokat, elismeri a munkámat, és minden nap végén megköszöni az aznapi teljesítményt, nagyon elégedett, és ezt ki is fejezi. Ez otthon nem divat, csak a hibákat látják, illetve említik meg.

2012. ápr. 9. 12:11
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyrészt azért van, mert a mostani gazdasági és munkaerő-piaci körülmények mellett kevés embernek van lehetősége olyan munkát találni, amit tényleg örömmel csinál, és még elég pénzt is keres vele. Általában nyűggel dolgoznak az emberek, miközben még megélhetési problémáik is vannak, a főnök pedig kiváló célpont a bűnbakkereséshez.
2012. ápr. 9. 12:15
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

nem divat

embere válogatja

sokaknak sose jó semmi, sok köcsög munkaadó is van

de az tény, hogy nagyon ritka a becsületes és jó munkaerő, a munkáltatóknak pedig iszonyatos terheik (fizetni valóik) vannak

(40-es vállalkozó)

2012. ápr. 9. 12:17
 8/20 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem azokat szidják akik átverik a dolgozóikat, és ehhez még jó pofát is kell vágni."

Így van. És nem csak , hogy jó pofát kell vágni, hanem nem elég hogy eltartod a a vállalkozót, jó pofát vágsz hozzá, de még ha kijön egy munkaügyi ellenőrzés akkor fedezd is. A munkaadók oda szarnak ahonnan enni kapnak.

2012. ápr. 9. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

"sok köcsög munkaadó is van "

Egyetértek. Sok munkáltató úgy gondolkodik hogy

"bejelentem őket 4 órára, úgysem szólnak..nem adok szabadságpénzt, úgysem jelent fel, mert kirúgom...levonok 2 ezret ha késik 5 percet, megtehetem...stb"

Mint a viccben is:

Két ügyvezető igazgató beszélget:

- Te fizetsz az embereidnek?

- Én nem.

- Én sem. És bejárnak?

- Be.

- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?

2012. ápr. 9. 12:25
 10/20 anonim ***** válasza:
36%

"Én találkoztam olyannal is aki emberként állt hozzá a dologhoz, és ok hogy nem tudott bejelenteni teljes időre, de élmény volt bejárni dolgozni a légkör miatt, mindig egyenes volt, soha nem ért meglepetés. "

Én is. Viszont soha nem is hallottam, hogy bárki is szidta volna. Tehát a kettes egy KÖCSÖG!

2012. ápr. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!