Divat szidni a munkaadót?
"Nem vagyok "köcsög""
Dehogynem vagy. Hiszen nem tudtad érdemben megcáfolni, csak mint az óvodások: Nemisvagyokaz... Megmondalak...
"de még ha kijön egy munkaügyi ellenőrzés akkor fedezd is."
Na, ez a legszebb az egészben! Ha ellenőrzés jön fedezni kell, és hazudni azért hogy nehogy kiderüljön hogy ÁTVER TÉGED!
Magyarország én így szeretlek! :D
"de az tény, hogy nagyon ritka a becsületes és jó munkaerő, a munkáltatóknak pedig iszonyatos terheik (fizetni valóik) vannak
(40-es vállalkozó)"
Mégis ahányszor elmondtam egy kis "sorstársadnak", hogy én hamarabb találok normális munkahelyet, mint ő normális alkalmazottat, mindig neki állt feljebb. Pedig még az élet is engem igazolt. :)
"Na, ez a legszebb az egészben! Ha ellenőrzés jön fedezni kell, és hazudni azért hogy nehogy kiderüljön hogy ÁTVER TÉGED! "
Igen erre volt példa, dolgoztam olyan helyen ahol magasabb órabért kellett hazudni ellenőrzéskor, és papíron is úgy volt elkönyvelve (hogy a minimálbér kijöjjön) a rendszeres túlórát pedig le kellett tagadni. :D
Tegnapelőtt 12.33-kor írtam az új Munka Törvénykönyvéről. Itt a legújabb tervezett változás a dolgozók "érdekében":
Amíg a munkaadók 99%-a ekkora csőgörény szärházi, mit várnak? Dícséretet!?
A kettes meg egy nyomorék troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!