Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Divat szidni a munkaadót?

Divat szidni a munkaadót?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%

"Nem vagyok "köcsög""

Dehogynem vagy. Hiszen nem tudtad érdemben megcáfolni, csak mint az óvodások: Nemisvagyokaz... Megmondalak...

2012. ápr. 9. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

"de még ha kijön egy munkaügyi ellenőrzés akkor fedezd is."

Na, ez a legszebb az egészben! Ha ellenőrzés jön fedezni kell, és hazudni azért hogy nehogy kiderüljön hogy ÁTVER TÉGED!

Magyarország én így szeretlek! :D

2012. ápr. 9. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:

"de az tény, hogy nagyon ritka a becsületes és jó munkaerő, a munkáltatóknak pedig iszonyatos terheik (fizetni valóik) vannak

(40-es vállalkozó)"

Mégis ahányszor elmondtam egy kis "sorstársadnak", hogy én hamarabb találok normális munkahelyet, mint ő normális alkalmazottat, mindig neki állt feljebb. Pedig még az élet is engem igazolt. :)

2012. ápr. 9. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:

"Na, ez a legszebb az egészben! Ha ellenőrzés jön fedezni kell, és hazudni azért hogy nehogy kiderüljön hogy ÁTVER TÉGED! "

Igen erre volt példa, dolgoztam olyan helyen ahol magasabb órabért kellett hazudni ellenőrzéskor, és papíron is úgy volt elkönyvelve (hogy a minimálbér kijöjjön) a rendszeres túlórát pedig le kellett tagadni. :D

2012. ápr. 9. 12:32
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Soha, de soha ennyire nem voltak kiszolgáltatottak a munkavállalók a munkaadóknak mint most. A törvényeket /pld. Munka Törvény Könyve is/, nem a védelmükbe, hanem ellenük hozzák. Rengeteg ember végez megalázó munkát mimimális fizetségért, a véleményét nem mondhatja el. Az egész rendszer leginkább a rabszolgasághoz hasonít. Megkockáztatom, hogy sokszor még annál is rosszabb.
2012. ápr. 9. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk anno kettős jelenléti ív volt, egy a valós, egy meg az ellenőröknek. A valóson havi 260 óránk volt, a kamun 160. :)
2012. ápr. 9. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez hol politikai kérdés?
2012. ápr. 9. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtt 12.33-kor írtam az új Munka Törvénykönyvéről. Itt a legújabb tervezett változás a dolgozók "érdekében":

[link]

2012. ápr. 11. 15:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt is megtehetik: [link] . Persze ezért nemcsak őket lehet okolni, hanem azokat, akik ilyen törvényeket hoztak.
2012. ápr. 12. 13:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Amíg a munkaadók 99%-a ekkora csőgörény szärházi, mit várnak? Dícséretet!?

A kettes meg egy nyomorék troll.

2013. máj. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!