Mi lesz ezzel az országgal?
1/10 A kérdező kommentje:
Lassan orvoshoz már el se merek menni, egyrészt a hatalmas szervezetlenség és tömegek miatt, másrészt meg ha nincs pénz a zsebemben már azért megdöglök mert aznap délelőtt nem ettem semmit.... (szinte)
2/10 Agyblokkoló válasza:
Talán gyilkosságért bírságot kapsz.Bankrablásért halál büntetést.Vigyázz mert pár év és lehet minden telyesűlni fog vagy most is ez van csak minden titokban.Ha ismersz egy gazdag gyilkost és hiányzik.
1.Teendő ne a börtönben keresd hanem a parlamentben.
2.Ott sem találod Hawaii és egyéb.
2012. aug. 16. 11:26
Én meg szülőként még kiegészíteném, hogy az oktatás helyzete is siralmas. Mi az elmenetel mellett döntöttünk a gyerekek érdekében és a családból én örülök a legjobban, hogy a következő tanévet nem itt fogják befejezni.
2012. aug. 16. 13:15
Két lehetőség van.
1, Mielőtt bomlik az Eu és csökken a globálkapitalizmus teljesen tönkremegyünk és szétszednek a szomszédaink.
2, Képesek leszünk még azt a néhány évet kibírni, és saját gazdasági érdekeinknek megfelelő gazdaságpolitikával és az érdekeinknek megfelelő globálnyik trend szűkítéssel, helyre billentjük a lehetőségeinknek megfelelő irányba a gazdasági fejlődésünket és irányunkat.
2012. aug. 16. 14:19
Szerintem elkerülhetetlen a polgárháború. Minél hamarabb kell ezt a helyzetet rendbe hozni, amíg nem késő az nem megoldás hogy külföldre költöznek az emberek. Hiszen ez a cél hogy el üldözzék az embereket innen. A közbiztonságért együtt tudnánk tenni, a cigányságot lazán haza tudnánk vágni és már is jobb lesz a helyzet utána a politikusokat kellene helyre rángatni. És a legfontosabb NÉP NÉLKÜL NINCS ORSZÁG meg azt ne felejtsük el hogy a KORMÁNY SEMMIT SE ERŐSZAKOLHAT RÁNK AMIT MI NEM SZERETNÉNK. Egyre rosszabb lesz az egész lassan be kellene fejezni azt a rendszerváltást.
2012. aug. 16. 15:14
Tönkre megyünk(minden tekintetben).
2012. aug. 16. 15:35
Ki(k)nek áll érdekében, hogy tönkremenjen Magyarország,és a magyarok elpusztuljanak? Nekem nincs pénzem külföldre menni.
Tényleg semmi esélyünk, normálisan élni?
2012. aug. 16. 15:41
Semmi, mert a magyar birka, és mindent eltűr...:(
2012. aug. 16. 15:50
Nem azt kell hangoztatni hogy a magyar ember birka. Birkának birka. De TUDUNK VÁLTOZTATNI alanyi jogunk van hozzá. Csak ÖSSZE KELL FOGNUNK, nem a csodára várni. Én örömmel változtatnák a dolgokon csak a TÁMOGATÁS az amiért az ember nem csinálja mert nem biztos hogy TÁMOGATJÁK azt az embert.
2012. aug. 16. 15:54
Köszönjük a bankár illuminátusoknak és rockefellereknek.
2012. aug. 16. 16:12
Kapcsolódó kérdések: