Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a vasárnapi...

Mi a véleményetek a vasárnapi (aug 5. ) felvonulásról Devecserben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tudom, én sem nézek tv-t, csak a szülőktől hallom, illetve tőlük kérdezem, hogy volt-e szó a legutóbbi cigánybűnözésekről... általában nem tudnak róla, aztán szörnyülködve hallgatják, hogy már megint garázdálkodnak, már megint verekednek. csak sajnos sok emberhez nem jutnak el az igazi hírek
2012. aug. 5. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Amíg a buszon nem szállítják le a balhézó garázdákat és ti sem siettek a sofőrök védelmére, addig ne panaszkodjatok.
2012. aug. 5. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
azthittem már megvolt az idei k.csög parádé
2012. aug. 5. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Régen,ha valaki nem ugy viselkedett,a falu közössége kiutálta a renitenst.Ma,mindenki csak saját magával törödik.A rendőrségre nem támaszkodhatunk.Össze kell fogni,és magunknak kell rendet teremteni.Vagy beilleszkedik,vagy menjen máshová!A cigány tudja,hogy nagy hanggal,többen mindent elérnek.Mi miért nem tudjuk ellenük alkalmazni a saját fegyvereiket???????Nekünk is van hangunk,vannak családtagjaink,barátaink!!!Nem kell a Gárda (bár,jo ha van),elég lenne csak a kis közösségünk.De mindenki fél,senki nem akar kiállni a másikért..!Kiabálni mindenki tud!!!!!Ne hagyjuk magunkat!!!!!Én igenis megteszem,és megtettem,és érdekes modon,egyből kussolnak!
2012. aug. 8. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Neked mi lenne a véleményed, ha a Te 80 éves anyádtól csaltak volna ki 50 milliót, amit az örökölt telek-darabja eladásából szerzett, és öreg napjaira tartogatott,ha a Te ábrázatodba röhögne az, akit a börtöntől mentettél meg egy komoly kölcsönnel, mert embernek nézted, amikor vissza kéred a pénzed 5 év után, kamat nélkül (mondván: Kapd be a f.-om, majd leülöm), ha "hálából" Téged próbálnának börtönbe juttatni, ha azok a "nem-szolárium-barna" un. "iparosok", akiket szánalomból vettél fel egy kis tetőjavitásra, etetted-itattad őket egy napon keresztül,és fizettél nekik, nemhogy a pénzedet, de még a szerszámaidat is ellopják?!
2012. aug. 10. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, ez lemaradt. Folytassam? Van mivel, bőven!
2012. aug. 10. 15:22
 17/18 anonim válasza:
Bezzeg ha a magyarok csinálták volna ezt a cigányokkal, minden honnan ez folyna.. Egyébként teljesen egyetértek, felháborító ami itt megy.
2012. aug. 11. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Kösz! Még annyit tennék hozzá, hogy a "cigánybűnözés" kifejezés - ellentétben néhány botcsinálta álpolitikus nyekergésével - egy rendőrségi szakszó, amelyet dr. Tonhauser László r. alezredes honositott meg a '70-es évek vége felé, akinek ez volt a szakterülete, és akit a normális cigányok nagyra becsültek és szerettek. Nem az elkövető SZEMÉLYÉRE, hanem az elkövetés MÓDJÁRA vonatkozik (bármennyire is szeretnék ennek az ellenkezőjét bizonyitani az elefántcsont-tornyukban havi néhány millióért senyvedő széplelkek)!
2012. aug. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!