Miért van alkoholtilalom Devecserben és Kolontáron?
ezen én is besírtam. legyaknak két falut tokától bokáig, aztán az a legnagyobb bajuk hogy ki mit iszik.
valamivel megmagyarázhatnák, de szerintem aranylófasz-díjas intézkedés.
"szerintem aranylófasz-díjas intézkedés"
Tudod mi a rendkívüli állapot? Valaki berúg és rossz irányba megy és beleesik az iszapba, erre nem gondolsz?
"Tudod mi a rendkívüli állapot? Valaki berúg és rossz irányba megy és beleesik az iszapba, erre nem gondolsz?"
Édes Istenem...
"Tudod mi a rendkívüli állapot? Valaki berúg és rossz irányba megy és beleesik az iszapba, erre nem gondolsz?
Hasznos volt számodra ez a válasz?
"
És te tudod mi az? Mert az azért elég szarügy lenne, ha rendkívüli állapot lenne Magyarországon.
Lokálisan van VESZÉLYHELYZET kihirdetve.
Jaaaaaaaaj! Innen értesültem a tilalomról, de komolyan mondom, fizikai fájdalmat okozot.Egy kicsivel nagyobbat a
"megértő", aki szerint a részeg belemegy az iszapba, ezért indokolt.Mintha a köhögést hashajtóval kezelnék,így a tag ugye nem mer köhögni, mert be...k.
Nem műgondoskodás kell, hanem azonnali megoldás.
Emberek, jön a tél!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!