Devecserben napok óta terrorizálják a romák a magyarokat, erről miért nem hallani a médiában?
Mi van akkor, ha valóban nem fértek el a cigányok az úton és csak a magyar tulajdonos arcoskodott, provokálta a cigányokat? Mivel a Kurucnak írt levelet (ugyan, ki másnak is?), ezért erősen gyanítható, hogy eléggé egyoldalúan van megfoglmazva az iromány.
Tényleg nem lett volna egyszerűbb arrébbállnia (mondjuk látván a cigány túlerőt)? Tényleg be kellett szólnia, ill. egy magyarnak ugyanúgy beszólt volna?
Aha, kuruttyinfó...
Ennyit erről...
A kérdés inkább az, hogy mi MAGYAROK miért nem fogjuk meg a puskát, kést, gránátot egyebet és miért nem megyünk le Devecserbe? Mi miért nem csináljuk azt amit ők?
Ha mind a 9.000.000 Magyarországi MAGYAR fellázadna akkor a kormány lenne az első aki menekülne, lemerem fogadni, hogy a Jobbikon kívül egy parlamenti párt sem maradna ha kitörne a polgárháború!!!
Gondolkozzatok! 9-8 millió magyar, 8-9 százezer roma ellen??
Na kigyőzne?
Szerintem 3 nap alatt elmenekülnének vagy a 3 nap alatt megvarrnák a fehér zászlót és fellógatnak a zászlórúdra!!!
Én nem vagyok rasszista, csak most már kib@szotul elegem van a a cigány-terrorból!!!!
Szavaim végén Szaniszlót idézem:
"Magyarországon tényleg nincs cigánybűnüzés, Magyarországon cigány-terror van"
Nekem van nagyon kedves roma barátom, viszont sajnos a többség nem olyan, mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!