Devecserben napok óta terrorizálják a romák a magyarokat, erről miért nem hallani a médiában?
"1. nem a kérdésre válaszoltál. "
Csak te nem akarod megérteni!
Adj valódi bizonyítékot és beszélhetünk róla de így...
Ha leírják az UFO weblapon hogy Vona Gábor az Alpha Centaury uralkodója és hódítani jött Magyarországra és én NEM TARTOM HITELES FORRÁSNAK az UFO magazint akkor miért kéne elkeezdenem arról vitatkozni hogy Vona miként akarja véghezvinni a tervét?
Nem is értem hogy nem lehet ilyen alap szintű logikai kapcsolatot megtalálni???
Ti kurucosok 99%-ban egyszerűen azért nem vitatkoztok kérdésekről mert nektek a Magyarországon lévő és tartalma alapján hitelességében számonkérhető média nagy része egy zsidó összeesküvés része és a tényeknek sem hisztek!
most az hogy én egy Amerikában székelő, cikkeiben egyáltalán nem számonkérhető újságnak miért higgyek?
Én is bármikor összedobok egy kamu oldalt ahol kamu híreket találok ki emberekről és olyan helyen regisztrálom ahol nem kérdezik hogy igaz-e! Aztán hőzöngök hogy miért nem fogadják el egyesek hogy Vona ufo megszálló...
Tudod nem vagyok agymosott szélsőjobbos! Attól hogy nem kedvelem a romákat és nagy részüket bűnözőnek tartommég nem jelenti azt hogy BÁRMIT elhiszek amit elém dob egy köztudottan nem hihető hírforrás...
14:00
"Te nem Mohácsivész Viktória vagy?"
Nem. Több kérdés?
14:21 zoli7980
Ilyet ne írjál, hogy "Alpha Centaury", mert jobb esetben utánanéznek, rosszabb esetben egyszerűen csak felhördülnek: hööö?
Javaslom a Szíriuszt. Azt mindegyik ismeri... :) :) :)
15:06 Ki vagyok?!
"Még ha nem is fért el a cigány, akkor se kéne hívni 100-at mellé, hogy megverjék a családot."
Először a magyar hívta segítségül a cimboráit... (ezen "hiteles" cikk szerint is).
Emberek!!! Emberek!!!
A hír ma reggel látott napvilágot. Ma került lényegében nyilvánosságra! A ma esti hírekben fog megjelenni, vagy a holnapi újságban!!
Mert a mai újságot már kiosztották, a hírekben is ma vagy holnap kell bent lennie! Szóval még nem is láthattátok a TV-ben!
"A hír ma reggel látott napvilágot. "
A hírsummán tegnap délután már biztos megjelent a kurucra való hivatkozással!
érdekes hogy az egyik hírportál már tegnap átvette a kuructól miközben a kurucon "hivatalosan" csak ma reggel látott napvilágot!
Minimum érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!