Miért tagadják, hogy vannak fosztogatók Devecserben?
A devecseri polgármester nyilatkozza, hogy sok a fosztogatásos bűncselekmény, de Pestről meg valami nagyokos azt mondja, hogy nincsenek. Ki tudja jobban?
Vajon azért nem merik elismerni, mert félnek, hogy ennek hatására erősödik a Jobbik? Vagy az egész cigánybűnözést azért nem ismerik el?
A "legjobb" az volt, mikor Vona volt még az egyik árvíz sújtotta településen, ahol a személyes tapasztalatairól számolt be, erre valamelyik idióta benyögi, hogy "ne próbáljon ebből a kérdésből politikai előnyt kovácsolni". :@
Mi a véleményetek?
Szerintem az egész nem befolyásolja a Jobbik népszerűségét.
Azt nem hiszem el, hogy nincsenek fosztogatások. Annak idején két hét alatt olyan szuperjó közbiztonság lett, hogy nem mondhatják azt, hogy fosztogatnak. Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen összeesküvésgyártó...
ÁÁÁÁÁ nem fosztogatnak.Csak visznek mindent ami mozdítható.CD-s rádói , autó, házakból a nyílászárók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!