Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te félázsiainak érzed magad?

Te félázsiainak érzed magad?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

,,alpári nácizmus, ostorsattogtatás, hátranyilazás"

Értem, ezek szerint Kassai Lajos lovasíjász és a falu határában marhát terelő gulyás alpári náci.

Gratulálok, ekkora abszurdot a L'art pour l'art nem bírt még mondani.

2012. júl. 27. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon nagyon nagyon picit töröknek is érzem magam, ugyanis a honfoglaló törzsek közül az egyik török volt.
2012. júl. 27. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, annak.

Érdekes, hogy a balosok itt náciznak folyton. HOLOTT! Ha Ti nem lennétek fajgyűlölők, k.rvára leszarnátok hogy Orbán Viktor használta a félázsiai szót, ugyanis TI, nagyokosk nácivadászok, nektek mindegy is, hogy ki milyen származású, nem?? Vagy ezek szerint mégsem? Titeket zavar, ha valaki ázsiai? Érdekes.

Egyébként látszik, hogy fogalmatok sincs, mint jelentett régen Ázsia. Kultúra, tudás, gazdagság. Ti azt hiszitek, a világ felosztása úgy nézett ki cirka ezer, kétezer éve mint ma? Semmiféle dicső nyugat nem létezett. Nyilván a magyarság kultúrájában, zenéjében, díszítőmotívumaiban fellelhetők az ázsiai gyökerek, amire van aki végtelenül büszke.

Érdekesen fogják itt fel egyesek az ázsiai gondolkodást, számomra néha ez az anyagba süllyedt, mindenkin átgázoló pénzhajhász és felszínes nyugati világ a hányingerkeltő. Olvassatok kicsit arról, hogyan élnek gondolkodnak mondjuk Bhutánban, vagy Tibetben, mindjárt kiderül, ki a szánalmas. Én személy szerint azt a miliőt, és gondolkodást csodálom, de mivel itt születtem, itt élek, ezért legalább annyira közel hozzám Európa, tehát igen, a félázsiai megfelelő megnevezés.

2013. ápr. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!