Nem tudom... azt tanultuk, hogy az ember, mint faj valahol Közép-Afrika területén alakult ki. Onnan vándorolt szét. A keresztény hittudomány meg valahová Kisázsiba pozícionálja a Paradicsomot. Hát akkor most mit mondjak, honnan származom?
2012. júl. 27. 09:59
4/13 anonim válasza:
Bocs haver, nincs egy kis apród?
2012. júl. 27. 10:03
5/13 anonim válasza:
semmilyen kontinensűnek nem érzem magam, csak magyarnak! :)
de orbán viktor miniszterlnökúr ezzel a dologgal nem akar rosszat, hogy ezt hangoztatja!
2012. júl. 27. 10:27
6/13 anonim válasza:
Én is olvastam ezt a beszédet, de azért van néhány pont, ami jobban aggaszt, mint hogy félázsiai vagyok-e.
Például ez: "Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni"
Vagy ez: "Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése."
Azért ez komment nélkül is elég sokat elmond...
2012. júl. 27. 10:34
7/13 anonim válasza:
Tudja fene, kinek milyen ősei voltak, mindenesetre én kulturált európainak érzem magam, de ha a magyarságot az alpári nácizmus, ostorsattogtatás, hátranyilazás teszi magyarrá, annak egyre kevésbé.
Persze Orbán félázsiai származása egyáltlán nem meglepő, hiszen köztudott, hogy c*gány, azok meg Indiából származnak.
2012. júl. 27. 10:40
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az őseim honnan jöttek Azt tudom, hogy 1800-ig milyen őseim vannak, azok meg Magyarok és néhány Osztrák s van köztük...Ázsiairól nem tudok jelenleg.
2012. júl. 27. 11:06
9/13 anonim válasza:
Nem félázsiainak, hanem magyarnak érzem magam... ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!