Még annyi, hogy nem szeretnék semmilyen vitát a különböző nézetekből fakadóan. Mindegyik irányzatnak van jó illetve rossz oldala!
2012. júl. 21. 15:45
2/16 anonim válasza:
Érdekes kérdőív. Nekem gazdaságilag kicsit bal (-10) és közepesen konzervatív (-40) lett az eredményem. Ez kb. még helyes is, bár gazdasági szempontból balabbra gondoltam volna.
2012. júl. 21. 16:03
3/16 anonim válasza:
8,30
tehát a liberális és a gazdasági jobb négyzetében
2012. júl. 21. 16:34
4/16 anonim válasza:
Liberális, gazdasági jobb jött ki.
2012. júl. 21. 16:49
5/16 anonim válasza:
(-22;26), azaz liberális és gazdasági baloldal. Én liberálisabbnak gondolom magam.
2012. júl. 21. 16:58
6/16 anonim válasza:
Enyhén konzervatív, mérsékelten gazdasági bal...
Érdekes, mindig is jobb oldalinak vallottam magamat :)
De csak azért, mert az MSZP minden, csak nem bal...
2012. júl. 21. 17:09
7/16 anonim válasza:
(42,-4)gazdasági jobb,és konzervatív
2012. júl. 21. 17:15
8/16 anonim válasza:
Én a liberális tengely kb. felső egynyolcadában vagyok, és az x tengely negatív tartományának a felénél, tehát a gazdasági bal és az origó között félúton. Tehát egy mocskos liberális lennék. :D
2012. júl. 21. 17:33
9/16 anonim válasza:
Egy ideológiai korcsnak tartom magam!
Elég liberális vagyok hogy a Jobbikosokat bosszanthassam, és
és bizonyos kérdésekben "főleg gazdasági" nagyon nem tartom helyesnek a teljes és zabolátlan szabadságot!
Van szoc érzékenységem de nem billenti ki az értékítéletem és a realitás érzékem. Üdvözlöm a tőkét és belátom hogy a profit a szent, de élesen elválasztom a kapitalizmust az imperializmustól. Stb atb .
Akkor most mi is vagyok?
Egyre nem vagyok hajlandó!
Gazdasági kérdésekben ideologizálni, mert a kettő nem fér össze.
2012. júl. 21. 17:35
10/16 anonim válasza:
60;72, azaz erősen jobboldali vagyok (én úgy szoktam fogalmazni, hogy merkantilista), de még inkább liberális. Ez reális, ha az elveket nézzük, de ha a szavazatomat, akkor nem. Miután liberális jobboldali pártunk nincs :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!