Ha kiakarnának lakoltatni a házadból, amiért keményen dolgoztál évtizedekig, fölrobbantanád vagy hagynád magad elvinni?
Elgondolkodtató kérdés, mivel sokaknak sajnos aktuális.
Most azt mondom, hogy becsengetnék,(miután kinyitottam a gázcsapokat), de korrekt választ csak éles helyzetben tudnék adni. Remélem nem kerül rá sor, hogy döntenem kelljen.
Én nem nagyon értem ezt a kilakoltatást.
Nekem van egy házam.Minden hónapban amikor megkapom a gyári fizetésemet az első,hogy kifizetem a ház banki részletét,majd a villanyszámla,fűtés,és egyéb ház felé járó költségeket.Ami marad abból igyekszem 1 hónapra kaját megoldani..
Igaz nincs luxus mobilom,nincs plazma tévém,és nem megyek minden évben a tengerpartra nyaralni,de nyugodtan alszom,mert minden ki van fizetve rendesen.
Azokat akiket kilakoltatnak azokat miért is? mert nem fizetik a lakbért vagy a hitelt amit feléltek???Nos,sajnálatos,de nézőpont kérdése..
Ismerek olyat akit fenyeget a kilakoltatás,de azt nem mondja,hogy idén is csak New Yorkba megy nyaralni,és minden évben Thaiföldön nyaralgat.Az illető a jóllétre költötte a pénzét..csak éppen a számláit nem fizette..nem tudom sajnálni.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:59
Szarból nem lehet várat építeni... :) Te biztos sokkal jobban tudnád csinálni, nem? Vagy most is az MSZP-t szeretnéd? Már semmi nem lenne az országból...
"Nekem van egy házam.Minden hónapban amikor megkapom a gyári fizetésemet az első,hogy kifizetem a ház banki részletét"
Ha "banki részletet" kell fizetned, akkor az gyakorlatilag még nem a te házad.
Ezt nem érti a kérdező és sok más demagóg sem.
ma 19:19-nek
Tökéletesen igazad van.Még nem az én házam..Hiszen fizetem a banki hitelt rá.Majd csak 5 év múlva mondhatom,hogy a saját házam...Akkor viszont mi a gond a kilakoltatással? Ha valaki nem fizet azért amit kölcsönbe kapott azt visszaveszik..ez logikus..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!