Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na ugye ez most csak vicc?

Na ugye ez most csak vicc?

Figyelt kérdés

Üdv,most láttam a neten egy cikket amiben ez állt "Szeretnénk Magyarországon tartani a rezidenseket/szakorvosjelölteket"Mégis hogy nincs is munka,hogyan tartanák már itt őket?

Én nézegettem az interneten az oldalakat,és nem nagyon találtam rezidens/szakorvosjelölt munkákat.És még szakorvosi munkákat,se nagyon találtam,és ezek így akarják itt tartani őket mert,hogy hiány van belőlük,ugyan lehet hogy hiány van belőlük mert valamikor rezidensek ügyelnek szakorvosok nélkül,de akkor nem kéne állásokat teremteni mivel így nem tudnak ők,se nagyon mit tenni,ha itt nincs állás akkor irány a legközelebbi hely ahol találhat munkát,és meg is fizetik.

Vagy ezzel csak én vagyok így?

2012. júl. 26. 11:34
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Na,kaptam munkát!

Pécsett vagyok jelenleg rezidensként!

2012. aug. 6. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!