A baratnom azzal jott valamelyiknap hogy 6 honaposan a lanya elindult?! Ugye ez csak vicc?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 15:35
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a mászásra gondolt nem? 2 lábon tuti biztos, hogy nem indult el! Sok baba, még csak ilyenkor kezd el nnégykézláb menni. Csak fel akart vágni előtted. :)
2/6 anonim válasza:
van ilyen,de ez extrém eset.nekem már az is extrém,ha ennyi idősen feláll egy gyerek kapaszkodva,pedig több ilyen is volt a környezetemben.a barátnőm kislánya 9 hónaposan már járt,fiam ekkor még ülni sem tudott.
Apukám is fél évesen indult el.
3/6 anonim válasza:
Ajánlom nézz körül pár kérdéssel lejjebb :)
A lányom és a fiam is mászott, vagy próbálkozott ebben a korban, ültek, fel is húzták magukat. Menni nem tudtak. A babák nem egyforma ütemben fejlődnek. Normális az is, ha gyorsan, az is ha lassan.
4/6 anonim válasza:
az én lányom 6hónaposan állt fel előszőr,és 7hónaposan a bútorok mentén ment. de azt én sem hiszem,hogy szószerint elindulna 6hónaposan egy baba. a barátnős biztosan a járásra gondolt?
5/6 anonim válasza:
Fogadjuk márel, hogy vannak babák akik más ütemben fejlődnek. Miért kell rögtön azt állítani h hazudik az illető, vagy összekeveri a mászást a járással. Savanyú a szőlő????
6/6 A kérdező kommentje:
savanyu ja
2012. júl. 9. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!