Minden este párom csinálja a vacsorát a kisfiúnknak, vaníliás rizspép. Minden áldott nap: "Milyen kaját kell csinálni?"
2012. febr. 20. 09:46
2/19 anonim válasza:
Fiúnk pont fogzik. Tegnap mondom az apjának, hogy lehet, hogy holnap már fogas babánk lesz, erre ő , hogy de hát még semmi nem is látszik, hogy lesz ott egyik napról a másikra az egész fog? Először nem értettem mire gondol, aztán rájöttem. Ő azt hitte, hogy az egész fog egyszer csak ott lesz, míg el nem magyaráztam neki, hogy először csak át tör, aztán pár hét mire teljesen kinő. Hát ledöbbent rajta. :)
2012. febr. 20. 09:46
3/19 anonim válasza:
Apás szüléstől félt, mert ő az ilyesmiben 'nem tud segíteni' és nem tudja kitől kérhetne segítséget. El kellett magyarázni neki, hogy nem ő meg a szülésznő szedik ki picurt, azért lesz ott egy orvos is.... Jaaaaaaj!
2012. febr. 20. 10:00
4/19 anonim válasza:
Kérdésre nem emlékszem, de ahányszor a párom öltöztette fel a lányunkat, azok emlékezetesek maradtak:-D
2012. febr. 20. 10:20
5/19 anonim válasza:
én: Kicsim megfürdeted Tökit?
kedvesem: Mibe? Vízbe?
2012. febr. 20. 11:17
6/19 anonim válasza:
Fiú-lány párosomnak készítettem ki a ruhát, hogy apának csak rájuk kelljen adnia. Egyik kupac: rövidnaci, póló, másik kupac: szoknya, blúz. Apa kérdése:
-Melyik melyiké?
2012. febr. 20. 11:28
7/19 anonim válasza:
Megkértem pelenkázáskor, hogy dobja ki a pelenkát, erre megfog egy újat, és viszi...
2012. febr. 20. 11:48
8/19 A kérdező kommentje:
:-)
nagyon jók!
de ezért szeretjük őket!
még eszembe jutott: amikor már kb.7 hós terhes voltam, és nagyon kinyújtózkodott a hasamban a babánk, valamijét nagyon kidugta egyik oldalon. kérdezem a férjem: "ez itt mi lehet?"
erre ő: "az a gyerek."
2012. febr. 20. 11:53
9/19 anonim válasza:
Kérdést nem tudok, de ahogy a párom öltözteti a kislányunka néha... inkább kérdezne :) volt, hogy a harisnya felett kapcsolta be a badyt, aztán volt, hogy előbb adta fel a nacit, s utána akarta a harisnyát , épp akkor léptem be a szobába, mikor értetlenül állt a pelenkázó mellett, hogy akkor most ezt hogy??? Azóta ha levetkőzteti, szépen sorrendbe teszi le a ruhákat, hogy tudja visszafelé is a sorrendet :) Szerintem annyira leköti a koncentrálás, hogy nem tud figyelni a részletekre :)
2012. febr. 20. 12:00
10/19 anonim válasza:
Fürdés után, míg én felöltöztetem a kicsit, apa készíti el a tápszert, és mindig, minden este megkérdezi, kiabálva befelé a konyhából a szobába, hogy "Akkor mennyit is csináljak??" :DD
Elmondom neki, hogy 240 ml víz, 8 kanál tápszer, de hallom ahogy hangosan számol: "1 kanál 30 ml, aztán 60ml, 90....."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!