Kérdések, amiket csak apukák tudnak feltenni?
olyan vicces dolgokat tudnak kérdezni férfiak babákról. mesélnétek Ti is?
férjem ruhák, törülközők közül nem tudja néha eldönteni, melyik lehet a babáé.
sógorom éjjel, félálomban, ahogy felesége mesélte neki, hogy "100at evett!", ő visszakérdezett, hogy "KI??"
:))) nagyon jók ezek az Apukák:)))
Az én párom....szóval,elég izmos..nagy kar stb. csak a kontraszt miatt írom:)
A kislányunk hatalmas hajjal született...
Képzeljétek magatok elé,ahogy az uram késziti a most 10 hós csajszinknak a 2 kis copfot a feje tetejére...ahogy kell,kisfésűvel szépen szétválasztja...a ruhához illő szinű hajgumit kiválasztja,"megbeszélik",hogy az akkor jó lesz e :DDDD a végén olyan ,mint egy kis mókus:)))
A poén,hogy én jó ha egy copfot tudok neki csinálni...nem hagyja...csak apának:)))
Az etetésnél volt már többször is,hogy a hajam az égnek állt:)
A marha és a hal húst is apa vezette be,,nem voltam otthon és egyszerűen megetette a gyerekkel az egész adagot egyszerre..nem ám,hogy kostoltassunk belőle vagy ilyesmi...:)észre sem vette,hogy az mi...a korának megfelelő hónap volt rajta a bébiételes üvegen..."oszt" hajrá:DD hála az égnek nem volt semmi gond tőle:)
Lábkörmöt is csak apa vághat:)
Másfél évesem odarohan az apjához ,látja hogy az reszeli a körmét!!!!:D Erre a gyerekem mondja"nekem is,nekem is",erre az apja"de fiam ,nem vagyok én manikűrös".
másik:
ráhagytam a gyereket egy délutánra ,kikészítettem egy gyümölcspürét(üveges),hogy adja neki oda ha felébred...majd csörög a telefonom"meg kell melegíteni???",visszakérdeztem:"Te megmelegíted az almát mielőtt eszed?"
"vidd át az ágyába"-"kit?"
ruhák a pelenkázón, és rendre nem tudja kinek mit, pedig a csajosra nagyon csajost teszek ki mindig, a fiunkra meg nagyon pasisat. A harisnya-gyerek párosítás nagyon nem megy neki...
"ez Nórié?"(csajos 56os ruhát hordott még 2hetes volt, a fiunk 86ost és persze a fiunk rugiját lobogtatta)
hú volt pár vicces, és dühítő is...
jaj de jókat vigyorogtam, ez jól esett.nagyon kedves és emlékezetes sztorik.Nálunk:Apa mondja 6 hónapos kislányának-gyere szerelünk, ez itt a tápkábel!
Keresztapuci első sétája vele:Látod mennyi fa?mondd szépen, hogy fa!és még ezer ilyen,amik olyan édesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!