Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha ez gyakori kérdések, miért...

Ha ez gyakori kérdések, miért nem lehet egy kérdést kétszer feltenni? Xdd

Figyelt kérdés

Amikor írod ki a kérdést, akkor is kiadja: Ellenőrizd, van-e ilyen!

Kicsit fura neve van így az oldalnak..:D:D

2012. febr. 7. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez tök jogos! Szerintem nem baj, ha többször kint van egy kérdés, így több ember láthatja.
2012. febr. 7. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

A kérdés kiemelésére van lehetőség, így a kérdés duplázása nem annyira fontos. :)

Plusz szerintem már te is láttál olyat, hogy egy rendszeresen feltett, vagy duplázott kérdésre olyan válaszok jöttek nagyrészben, hogy "volt már", "használd a keresőt", stb.

2012. febr. 7. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
gyakorikérdések az az,amikor 1-1 kérdést megkérdezik többen,amolyan általános probélma,nem pedig az hogy egy ember kérdezgeti többször ugyan azt,érzed a különbséget?
2012. febr. 8. 04:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem is úgy gondoltam, hogy én kérdezem meg kétszer. Viszont kiadja a hasonló kérdéseket, mikor újat írok ki.

Engem is idegesít, hogy egy oldalon 3X látom ugyanazt a kérdést. Találó név, csak nem illik az oldalhoz, szabályokhoz.

2012. febr. 9. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért írja ki a hasonló kérdéseket, mert lehet, hogy már megvan a válasz a kérdésedre és neked akar ezzel segíteni, hogy máris megnézheted a válaszokat egy azonos kérdésnél, nem kell malmozva várnod, hogy a te frissen kiírt kérdésedet is megválaszolja valaki.
2012. febr. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!