A jobbik antiszemita vagy sem?
Szegedi Csanád titkolta a zsidó származását, mert félt, hogy kiderül és sandán néznek majd rá a "bajtársak."
Novák Előd azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy e-miatt le kell mondania Csanádnak bár tény, hogy amikor úgy vélték, hogy Csanád nem tudott zsidó felmenőiről, akkor még nem vélekedett így Novák, de vajon miért olyan fontos valakinek a zsidó származása egy párt számára?
Ha a jobbiknak semmi baja nincs az egyszeri zsidókkal, akik nem a "világuralomra törő" gonosz cionista zsidók, akkor Csanád miért érezte, hogy el kell titkolnia származását? Valami oka csak van ennek.... Mellesleg már az sokat mond a szervezetről, hogy egy prominens tagja meg akar vesztegetni valakit, bizonyos információk eltitkolásának érdekében.
"Hol élsz te,egy álomvilágban ha azt gondolod hogy nincsenek problémáink?Na ebből a kommentbőé is látszik hogy mennyire sötét vagy!"
Vannak problémáik, de nem a zsidók vagy a cigányok jelentik a problémát, hanem bizonyos gazdasági érdekek és az uralkodó közgazdasági paradigma.
"Utánna néztél te egyáltalán ezeknek a dolgoknak?Szerintem nem mert épeszű ember ilyet nem mondana.A valódi vezetők egyébként sem mutatják magukat a közönségnek,ők a háttérből irányítanak,gondolom te még azt is elhiszed hogy Obama vezeti Amerikát miközben ő is csak egy bábu.Csak nézzetek utánna hogy kik állnak a bankrendszer mögött és akkor talán felébredtek "
Utána néztem, ráadásul nem youtube videókból és kétes hitelességű fröcsögő blogokból informálódtam. Az nem utána nézés, ha egy youtube videóban felsorolják a "zsidó multikat" és a "zsidó származású közéleti személyiségeket. "
"A zsidók már a kezdetektől fogva hitelekkel foglalkoztak,ennyit erről "
Mint ahogy egyébként az olasz kereskedők, és az arabok is.
"És tudom mit jelent az antiszemita szó de az emberek mindenkire azt mondják hogy antiszemita akik tényeket mondanak róluk"
Tényeket persze....
Sose mondtam hogy a zsidók)izraeli) vagy a cigányok okozzák a problémát.Én a cionista zsidókra gondoltam
Bocs de ezekben Youtube videókban megtalálhatóak a források,bizonyítékok stb utánna lehet keresni.Ráadásul nem senkiháziak szerepelnek azokban a videókban,hanem tudósok és különböző szakemberek.Sajnálom hogyha te beveszed a hivatalos magyarázatokat amik az RTL klubbon hangzanak el
Téged sikeresen félrevezettek.Annyira hihetetlennek tűnnek ezek az összeesküvés elméletek hogy valóban senki nem hiszi el.Nagyszerű munkát végeztek az illuminátusok,pedig annyira egyértelmű jelei vannak annak hogy ezek mögött ők álnak,ehhez tényleg nagy birkának kell lennie ahhoz hogy szkeptikusak maradjunk
Nem kérem azt hogy hidjetek ezeknek az elméleteknek de legalább ne lennétek szkeptikusak se,okoskodtok,azt hiszitek hogy mindent tudtok,meg vagytok győződve az igazatokról közben meg semmit nem tudtok.De majd ti fogtok a legnagyobbatt koppanni a végén csak akkor már késő lesz siránkozni
Nem, dehogyis antiszemita, egyáltalán nem az.
Csak a zsidókat utálja...
Meg a cigányokat...
Meg akik nem értenek egyet velük...
Meg akik féltik tőlük az országot...
Látható, hogy a jobbikosok egyáltalán nem különböztetik meg a zsidókat a többi embertől akiket utálnak.
"Nem, dehogyis antiszemita, egyáltalán nem az.
Csak a zsidókat utálja...
Meg a cigányokat..."
Na és?
Magyarországon a magyar ember az első.
Minden egyéb nép csak utána következik.
Akinek nem tetszik, mehet vissza a saját országába.
Éltem több országban külföldön, eszembe nem jutott beszólni vagy gúnyolódni a bennszülöttek kultúráján, horribile dictu bűncselekményeket elkövetni a kárukra.
Vendég voltam ott és tisztelettudó vendégként viselkedtem!
Ezt várnám el a magyarországi kisebbségektől és akkor nem lenne gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!