A jobbik antiszemita vagy sem?
Szegedi Csanád titkolta a zsidó származását, mert félt, hogy kiderül és sandán néznek majd rá a "bajtársak."
Novák Előd azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy e-miatt le kell mondania Csanádnak bár tény, hogy amikor úgy vélték, hogy Csanád nem tudott zsidó felmenőiről, akkor még nem vélekedett így Novák, de vajon miért olyan fontos valakinek a zsidó származása egy párt számára?
Ha a jobbiknak semmi baja nincs az egyszeri zsidókkal, akik nem a "világuralomra törő" gonosz cionista zsidók, akkor Csanád miért érezte, hogy el kell titkolnia származását? Valami oka csak van ennek.... Mellesleg már az sokat mond a szervezetről, hogy egy prominens tagja meg akar vesztegetni valakit, bizonyos információk eltitkolásának érdekében.
"Miért tartja fontosnak egy jobbikos, hogy génvizsgálattal igazolja, hogy nincs zsidó vagy cigány felmenője?"
Ezt nem a jobbikos, hanem a magyar ember tartja fontosnak.
Ez tulajdonképpen teljesen mindegy, még ha igaz is a nagy zsidó összeesküvésről szóló történet, az antiszemitizmus akkor is antiszemitizmus marad. Miért ne lehetne néven nevezni?
Az már egy más kérdés, hogy jó dolog-e vagy rossz. Egyelőre azt kellene elérni, hogy a jobbikos kemény mag elismerje, hogy ők utálják a zsidókat meg a cigányokat, mert egyelőre ott tartunk, hogy ha megkérdezel egy veszett antiszemitát, hogy utálja-e a zsidókat, akkor azt fogja válaszolni, hogy "á dehogy, és különben is nagyon sok zsidó barátom van". És ez a mellébeszélés egyszerűen szánalmas, nyomorúságos és idegesítő.
Az antiszemitáknak két csoportja van a mai társadalom szeint:
1: Akik utálják a zsidókat
2: Akik tényeket mondanak a zsidókról(Őket is antiszemitának állítják be az emberek,nem tudom miért)
"Pedro, szó szerint azt írtam, hogy "biz. kérdésekben" és nem alles zusammen mindenben! Különbség!
Ezt hívják demokráciának."
Demokrácia, ha valaki szabadon eldöntheti pl. hogy Jobbikos vagy nem, és döntésének megfelelően viselkedhet, szavazhat, élhet, stb...
De azt, hogy valaki a Jobbik (vagy persze BÁRMELYIK párt) szekerét tolja két kézzel, és közben hangosan kiabálja, hogy neki semmi köze hozzájuk, és "bizonyos dolgokban" ellenzi őket, azt nem demokráciának nevezik, hanem képmutatásnak, és hazugságnak.
Ugye ebben egyetértünk?
Pedro
Az, hogy antiszemita, annyit jelent, hogy zsidógyűlölő. Teljesen mindegy, hogy jó okkal vagy ok nélkül gyűlöli-e a zsidókat.
Amúgy az a baj, hogy mint az antiszemiták többsége, műveletlenek vagytok és tájékozatlanok. Szó sincs például arról, hogy a multik többsége valamelyik bank tulajdonában lenne. Ez egyszerűen tényszerűen elképesztően nagy baromság, mint ahogy az is, hogy a bankok java része zsidó tulajdon lenne. De mindegy, nem fogok itt nektek bevezető kurzust tartani közgazdaságtanból meg társadalomismeretből.
Egyébként csak hogy tudjátok, én sem szeretem a zsidókat, szerintem ugyanis a magyar politikában sokkal több kárt okoznak, mint hasznot. De ettől még nem őket okolom a világ (vagy Magyarország) problémái miatt, mert csak apró pici részéről tehetnek.
"Én még nem láttam igazoltnak egyik összeesküvés elméletet sem."
Igen, az való igaz, hogy egyiket sem a te szellemi képességeidre szabták és gyakran komoly kutatómunka szükséges mire az ember igazolni tudja ezek valóságtartalmát, de mikor valaki egyszer elindul egy szálon és követni kezdi, sorra bukik ki a többi is, és mindegyikre meg találja a bizonyítékot nem csak a követett szálra.
"egyelőre ott tartunk, hogy ha megkérdezel egy veszett antiszemitát, hogy utálja-e a zsidókat, akkor azt fogja válaszolni, hogy "á dehogy, és különben is nagyon sok zsidó barátom van"
Te lehetséges, hogy itt tartasz én viszont mindig kikérem magamnak, hogy én nem antiszemita vagyok, hanem zsidógyűlölő, a többi sémi néppel semmi bajom. De látom te még a fogalmakkal sem vagy tisztában.
"Az, hogy antiszemita, annyit jelent, hogy zsidógyűlölő."
Így legyen lottó ötösöm! Mondom, hogy te még alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!