Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik antiszemita vagy sem?

A jobbik antiszemita vagy sem?

Figyelt kérdés

Szegedi Csanád titkolta a zsidó származását, mert félt, hogy kiderül és sandán néznek majd rá a "bajtársak."

Novák Előd azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy e-miatt le kell mondania Csanádnak bár tény, hogy amikor úgy vélték, hogy Csanád nem tudott zsidó felmenőiről, akkor még nem vélekedett így Novák, de vajon miért olyan fontos valakinek a zsidó származása egy párt számára?

Ha a jobbiknak semmi baja nincs az egyszeri zsidókkal, akik nem a "világuralomra törő" gonosz cionista zsidók, akkor Csanád miért érezte, hogy el kell titkolnia származását? Valami oka csak van ennek.... Mellesleg már az sokat mond a szervezetről, hogy egy prominens tagja meg akar vesztegetni valakit, bizonyos információk eltitkolásának érdekében.

[link]

2012. júl. 24. 21:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%

Ja, hogy ti ezen lovagoltok, hogy a szemita az arabokat is jelenti, és abban a tévhitben vagytok, hogy az antiszemita emiatt nem zsidógyűlölőt jelent? Ébredjetek már fel, a russzofóbban a rusz- meg eredetileg a vikingeket jelentette, most meg már nem azt jelenti. Így az antiszemita is zsidógyűlölőt jelent (lásd: [link] csak a szélsőjobbosok takaróznak azzal, hogy próbálják kifacsarni ezeket a fogalmakat. Imádom, amikor félművelt emberek próbálnak felcsapni nyelvésznek...

De aki beírta, hogy ő igenis zsidógyűlölő, az már őszintébb fej, mint az ötölő-hatoló, képmutató, szemforgató jobbikosok 99%-a, gratulálok.

2012. júl. 25. 01:09
 22/35 anonim ***** válasza:
93%

"While the term's etymology might suggest that antisemitism is directed against all Semitic peoples, the term was coined in the late 19th century in Germany as a more scientific-sounding term for Judenhass ("Jew-hatred"), and that has been its normal use since then."

Egyébként egy Wilhelm Marr nevű német találta ki az antiszemita szót, kifejezetten "zsidógyűlölő" értelemben, olvassatok csak utána.

2012. júl. 25. 01:15
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ja, hogy ti ezen lovagoltok, hogy a szemita az arabokat is jelenti,"

Nem lovagolunk és a kérdést sem mi írtuk ki. És igenis az arabokat is jelenti, nekem hiába jössz a zsidó wikipédiával, az arabok is szemita népek.

2012. júl. 25. 01:44
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként egy Wilhelm Marr nevű német találta ki az antiszemita szót, kifejezetten "zsidógyűlölő" értelemben, olvassatok csak utána."

Én még mindig úgy látom, hogy inkább ti lovagoltok ezen. :D

Ha valakiről azt akarjátok megtudni zsidógyűlölő -e, ráadásul épp egy magyar kérdező oldalon, akkor mért nem így írjátok ki, szépen magyarul? És akkor nem lehetne a fogalmakon vitázni. Egyébként fenntartom, hogy nem vagyok antiszemita és kizárólag a zsidókat gyűlölöm ez az összemosás meg baromság.

2012. júl. 25. 01:48
 25/35 anonim ***** válasza:
5%

Ha most kitalálok egy szót, például "antigyakoris" és ezt csak a húsz százalék alatti válaszolókra használom attól még nem fogja maga a szó a húsz százalék alattiak ellenességet jelenteni. Mindössze annyit bizonyítottatok be, hogy ez a Wilhelm Marr egy akkora barom volt, hogy még azzal sem volt tisztában, az a szó mit jelent amit megalkotott.

Semitism (szemita)

Anti (ellenes)

És én épp egy ilyen ostoba fajankó, még önmaga által sem értett kifejezését fogadjam el? Na menjetek már...

2012. júl. 25. 01:54
 26/35 anonim ***** válasza:
93%

Jó, ez tulajdonképpen mellékszál, nem fogok veled nyelvészkedni már csak azért sem, mert én értek hozzá, te meg nem vagy vitapartner.

A lényeg, hogy te zsidógyűlölő vagy. A Jobbik zsidógyűlölő?

2012. júl. 25. 01:55
 27/35 anonim ***** válasza:
93%
Annyit azért még, hogy gondolkodj el rajta, hogy mondjuk a germanizmus szó az a speciális angol, svéd, feröeri meg izlandi kifejezéseket is jelenti-e, vagy csak a németeket. Ugyanis ezek mind germán népek. És a frankofón? Azt franciául beszélő értelemben használják, pedig a franciák nem is frankok. A néderlandisztikából a "néderland" pedig mélyföldet jelent, mégsem bármelyik mélyföldi nyelvre vonatkozik a szó, hanem speciálisan a hollandra. És lehetne még sorolni, de mindegy, mondom, nem vagy vitapartner.
2012. júl. 25. 02:00
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert az a személy nem tiszta magyar.

"

Ja mert Vona "Zázrivecz" Gábor olyan nagyon tiszta magyar....

2012. júl. 25. 04:30
 29/35 A kérdező kommentje:
Egy szó mint száz, szerintem normális , tájékozott ember nem hiszi, hogy a bankok és a multik mögött zsidók állnak és, hogy a melegek meg a liberálisok fogják romba dönteni a világot.
2012. júl. 25. 12:20
 30/35 anonim ***** válasza:
9%

Hol élsz te,egy álomvilágban ha azt gondolod hogy nincsenek problémáink?Na ebből a kommentbőé is látszik hogy mennyire sötét vagy!

Utánna néztél te egyáltalán ezeknek a dolgoknak?Szerintem nem mert épeszű ember ilyet nem mondana.A valódi vezetők egyébként sem mutatják magukat a közönségnek,ők a háttérből irányítanak,gondolom te még azt is elhiszed hogy Obama vezeti Amerikát miközben ő is csak egy bábu.Csak nézzetek utánna hogy kik állnak a bankrendszer mögött és akkor talán felébredtek

A zsidók már a kezdetektől fogva hitelekkel foglalkoztak,ennyit erről

És tudom mit jelent az antiszemita szó de az emberek mindenkire azt mondják hogy antiszemita akik tényeket mondanak róluk

2012. júl. 25. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!