Ti még mindig álomvilágban éltek? Még meddig?
Figyelt kérdés
A magyarok pénzrabszolgaságban élnek! Függővé váltunk a bankoktól és az általuk létrehozott pártoktól. Tönkre ment a mezőgazdaságunk és mérgező élelmiszerekkel etetnek bennünket! Meg kell szabadulnunk a gonosztevők hatalmától és ez csak úgy lehetséges, ha önellátó gazdálkodásba fog minden magyar család, hogy függetlenedni tudjunk a zsarnok rendszertől. Ha minden magyar család megszabadul a háttérhatalom gonosz tevésétől, úgy, hogy minden alapvető szükségletét saját maga biztosítja, akkor a teljes magyar nemzet is megmenekül.2012. júl. 22. 13:14
31/32 A kérdező kommentje:
Én meg tettem amit tudtam, de nem akarod megérteni a dolgokat. Ezért nem akarok senkit meggyőzni, mert ha nem saját magatok jártok utána, akkor úgy sem értitek meg. Én ezzel befejeztem! Remélem meglátod a fényt... Szia!
2012. júl. 24. 14:22
32/32 anonim válasza:
A "dolgokon" utoljára a Markos-Nádas kabarékon nevettem ennyit, mint itt. Ott voltak csak igazából dolgok, témák, micsodák, hogyishívjákok.
Arra még válaszolhatnál, amit előbb kérdeztem, hogy jól írtam-e le az életmódodat, hiszen mint nagy szószólója, neked már igazán úgy kell élned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!