Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti még mindig álomvilágban...

Ti még mindig álomvilágban éltek? Még meddig?

Figyelt kérdés
A magyarok pénzrabszolgaságban élnek! Függővé váltunk a bankoktól és az általuk létrehozott pártoktól. Tönkre ment a mezőgazdaságunk és mérgező élelmiszerekkel etetnek bennünket! Meg kell szabadulnunk a gonosztevők hatalmától és ez csak úgy lehetséges, ha önellátó gazdálkodásba fog minden magyar család, hogy függetlenedni tudjunk a zsarnok rendszertől. Ha minden magyar család megszabadul a háttérhatalom gonosz tevésétől, úgy, hogy minden alapvető szükségletét saját maga biztosítja, akkor a teljes magyar nemzet is megmenekül.
2012. júl. 22. 13:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%

Sok minden van, amiben nem értek veled egyet, és az elképzelésedet megvalósíthatatlannak tartom. Nem tud minden magyar család elkezdeni önállóan gazdálkodni, hogyan is tudnának például a nagyvárosokban élők? A "pénzrabszolgaság" kifejezés is értelmezhetetlen számomra. Írod, hogy az élet nem a pénzkeresésről szól. Persze, nekem is fontos a család, de pénz nélkül elég nehéz boldogulni. Minden szükségletet egész egyszerűen nem lehet saját erőforrásból kiszolgálni.

Még egyszer kérdezem, mit kellene tennünk szerinted?

2012. júl. 23. 10:45
 22/32 A kérdező kommentje:
Látod, ez is az álom része. Elhitted hogy létezik lehetetlen, és inkább meghúzod magad mint egy kutya... Mikor veszitek már észre ezeket a dolgokat? NINCS LEHETETLEN! Végre ki kéne tágítani a beszűkült szemlélet módotokat! Túl kéne látni azon az illúzión amit elétek raktak, azon, hogy nincs menekvés ebből a gyilkos rendszerből! De hiába mondom én ezt el ezerszer is, úgy sem fogjátok felfogni. Saját magatoknak kell rájönnötök, mert csak akkor fogjátok igazán érteni, hogy miről is beszélek.
2012. júl. 23. 11:05
 23/32 A kérdező kommentje:
Amúgy ezért sem akarok meggyőzni senkit. Mert tudom hogy úgy sem fog sikerülni. Csak akkor győződhettek meg a dolgokról, ha magatok jártok utána.
2012. júl. 23. 11:14
 24/32 A kérdező kommentje:
2012. júl. 23. 11:25
 25/32 anonim ***** válasza:
58%

Ezúttal eldöntöttem, hogy tényleg konstruktív leszek, és megpróbálom megérteni, amiről beszélsz, de még mindig nem megy.

Milyen "dolgokról" beszélünk? Mit kellene tennünk? Ötödször szerepel ez a kérdés, hogy mit tegyünk, és még mindig nem hallottunk semmi konkrétumot! Mit nem vettünk észre, amit te igen?

2012. júl. 23. 11:25
 26/32 A kérdező kommentje:
Elmondtam már párszor, hogy előbb meg kéne értened a dolgokat. Utána már tudni fogod hogy mit tegyél. Amíg nem értesz egy feladatot, addig hogy csinálod meg? Na erről beszélek!
2012. júl. 23. 13:29
 27/32 anonim ***** válasza:
58%
Akkor magyarázd el, kérlek, hogy milyen "dolgokat" nem értek. Még ezt az egy esélyt megadom, remélem erre már nem csak mellébeszélés lesz a válasz.
2012. júl. 23. 14:28
 28/32 A kérdező kommentje:
Elmondtam már párszor, hogy például az első kommentelő által linkelt videóban nagyon sok minden benne van, többek között a háttérhatalom működéséről is szó van benne. Ez miért mellé beszélés? Majd ha megnézted, linkelek még videókat.
2012. júl. 24. 09:15
 29/32 A kérdező kommentje:

Többet között ezt a videót is tudom ajánlni:

[link]

Mielőtt bele kötél a címbe, ez az egész világon így van, s nincs is kijelentve hogy csak bennünk mérgeznek. Megtudhatsz pár információt az életeknek nevezett mérgekről, amiket a boltban árusítanak. Ez elég jó kezdetnek.

2012. júl. 24. 10:00
 30/32 anonim ***** válasza:
58%

Az üzenet küldője: asdxyzz

Az elküldés időpontja: ma 10:38

Az üzenet témája: Ébredj barátom!

Az üzenet szövege: http://www.youtube.com/watch?v=nDlCINChyeY

Ez a videó volt a hab a tortán, az "Érezted egész életedben" című film. Hát persze, éreztem a Mátrixot, hiszen arról szól a film! Srácok, egyre nevetségesebbek vagytok, komolyan. Zsarnok háttérhatalom, szándékos mérgezés, stb. Ezek szerint te semmit nem veszel boltban, hiszen pénz nélkül éled az életed, mindent magadnak termelsz, kenyeret, húst, tojást, zöldséget, sajtot, magadnak készíted a ruhákat, bútorokat, magyar autód, magyar számítógéped, magyar mobiltelefonod van, hiszen valahonnan csak netezel, mert te már függetlenedtél a zsarnok hatalomtól. Így van?

2012. júl. 24. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!