Ti még mindig álomvilágban éltek? Még meddig?
Sok minden van, amiben nem értek veled egyet, és az elképzelésedet megvalósíthatatlannak tartom. Nem tud minden magyar család elkezdeni önállóan gazdálkodni, hogyan is tudnának például a nagyvárosokban élők? A "pénzrabszolgaság" kifejezés is értelmezhetetlen számomra. Írod, hogy az élet nem a pénzkeresésről szól. Persze, nekem is fontos a család, de pénz nélkül elég nehéz boldogulni. Minden szükségletet egész egyszerűen nem lehet saját erőforrásból kiszolgálni.
Még egyszer kérdezem, mit kellene tennünk szerinted?
Ezúttal eldöntöttem, hogy tényleg konstruktív leszek, és megpróbálom megérteni, amiről beszélsz, de még mindig nem megy.
Milyen "dolgokról" beszélünk? Mit kellene tennünk? Ötödször szerepel ez a kérdés, hogy mit tegyünk, és még mindig nem hallottunk semmi konkrétumot! Mit nem vettünk észre, amit te igen?
Többet között ezt a videót is tudom ajánlni:
Mielőtt bele kötél a címbe, ez az egész világon így van, s nincs is kijelentve hogy csak bennünk mérgeznek. Megtudhatsz pár információt az életeknek nevezett mérgekről, amiket a boltban árusítanak. Ez elég jó kezdetnek.
Az üzenet küldője: asdxyzz
Az elküldés időpontja: ma 10:38
Az üzenet témája: Ébredj barátom!
Az üzenet szövege: http://www.youtube.com/watch?v=nDlCINChyeY
Ez a videó volt a hab a tortán, az "Érezted egész életedben" című film. Hát persze, éreztem a Mátrixot, hiszen arról szól a film! Srácok, egyre nevetségesebbek vagytok, komolyan. Zsarnok háttérhatalom, szándékos mérgezés, stb. Ezek szerint te semmit nem veszel boltban, hiszen pénz nélkül éled az életed, mindent magadnak termelsz, kenyeret, húst, tojást, zöldséget, sajtot, magadnak készíted a ruhákat, bútorokat, magyar autód, magyar számítógéped, magyar mobiltelefonod van, hiszen valahonnan csak netezel, mert te már függetlenedtél a zsarnok hatalomtól. Így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!